Meat Market; voor bi/gay bottoms en tops

Club Church in Amsterdam organiseert elke maand de “Meat Market”

Ben je bottom moet je, je melden een uur voor de tops binnen komen. Je kleed je helemaal uit op je schoenen na waarna je een een volledig masker op krijgt. Enkel je mond is vrij want die moet natuurlijk gebruikt kunnen worden. Kies je voor een wit masker dan zal er altijd een condoom gebruikt worden. Kies je echter voor de rode variant dan zal je direct zonder condoom gebruikt worden.
De tops komen om een uur later binnen en mogen iedereen gebruiken die een masker op heeft. Elke keer dat ze een bottom gebruiken zetten ze een streepje. De slut die de meeste keer gebruikt is op een avond mag de volgende maand gratis binnen.

Tijdens de volledige avond lopen er Marshalls rond. Die zorgen er voor dat de condoom regel strik nagekomen word. Ook verwijderen ze de subs die durven te weigeren. Wil je even rusten steek dan je hand op en een Marshall zal je begeleiden naar de rustplaats waar je even rustig kan bijkomen en iets drinken.

Lees goed de regels door voor zodat je niet voor verrassingen komt tet staan. Meat Market rules

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*