Worstelen met een Meesteres

Meesteres Manouk Worstelen
Meesteres Manouk worstelt met haar slaaf

worstelen-meesteresStel je voor, je kijkt elkaar diep in de ogen en langzaam ga je naar elkaar toe. Ze staat voor over gebogen en je weet dat je geen schijn van kans maakt omdat haar goddelijke lichaam je volledig afleid. Je ziet een klein glimlachje op haar gezicht komen en voor je het weet vlieg je door de lucht en valt ze met haar volle gewicht op je. Alle lucht wordt uit je longen geperst en je voelt alle kracht uit je lichaam wegvloeien. Ze draait zich om en neemt je hoofd in een dead grip. Je kijkt heel even verlangend naar haar poesje die opeens heel dichtbij is. Maar dan sluit ze haar benen, je krijgt geen lucht meer, je hoofd loopt rood aan, je probeert af te slaan maar ze negeert je, je panikeert, je lichaam verslapt en net op het moment dat je verwacht het bewustzijn te verliezen verslapt ze haar benen net voldoende dat je terug kan ademhalen. Je neemt een grote hap lucht en voelt dat Meesteres naar iets op zoek is. Met je net verdiende hap lucht schreeuw je het uit als ze hard in je ballen knijpt. Ze begint te lachen en vraagt heb je genoeg?

Bovenstaand is een mooie droom in de praktijk is het niet zo eenvoudig om een Meesteres te vinden die wilt worstelen en ook voldoende sterk is om je te overheersen. Natuurlijk kan je een beetje stoeien maar er gaat niets boven het gevoel volledig aan een prachtige vrouw overgeleverd te zijn. Je mag haar aanraken, voelen, ruiken voor heel even.

Gelukkig zijn er wel degelijk een aantal Meesteressen die je met liefde en plezier op de mat vernederen. Zo is er Meesteres Manouk, Switch Eva of Meesteres Noa.

emma-switchWil je een echte gespierde vrouw die je volledig te baas is ga dan voor Meesteres Emma Switch. Ze is een getrainde atlete en ervaren worstelaar. Wees gewaarschuwd ze zal geen genade met je hebben en je zonder probleem overmeesteren, de droom die werkelijkheid wordt.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*