TKW Awards 2016 – sponsors gezocht

Achter de schermen zijn we druk de nieuwe awards aan het plannen. De vorige editie was een groot succes en spannend tot het eind. Daarom willen we het concept niet te veel veranderen maar verder uitwerken. Het grootste verschil is de nieuwe categorie “Beste BDSM product” De redactie was verbaast om te zien hoeveel mensen bezig zijn in Nederland met het maken van bdsm speeltjes. Niet alleen speeltjes maar ook heel veel kunst van prachtige sieraden, foto’s tot schilderijen.

Dit jaar willen we vooral deze mensen extra in het zonnetje zetten. Dit zowel de amateur/hobbyist als de professional.  Om iedereen uitgebreid aandacht te geven hebben we de jury na 1 jaar met pensioen gestuurd en werken we nu met 2 stemrondes. In de eerste ronde kan er op iedereen gestemd worden die aangedragen is waarna er een short list overblijft voor de tweede ronde.

Om dit allemaal mogelijk te maken en de prijzen aantrekkelijk te maken is er geld nodig. We hopen een hoofdsponsor te vinden waardoor alle redactie plannen uitgevoerd kunnen worden.

Wil je dit event steunen dan kan dit al vanaf €100,-  (in natura of cash)

Wat krijg je er voor terug:

  • Logo op de awards pagina
  • 2 commerciële nieuwsberichten
  • Je word genoemd in de mailings
  • Uitgebreide aandacht bij de bekendmaking van de winnaars en de tussen uitslagen.

Om de populariteit aan te geven er zijn verleden jaar 2000 stemmen uitgebracht en de uitslagpagina is met meer dan 5000 views de best bekeken pagina van afgelopen jaar.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*