Spiked Paddle –> subspace

Alweer meer dan een jaar geleden had Meesteres me uitgeleend aan St Lawrence om haar te dienen tijdens Amystique. Het was een leuke gezellige, pijnlijke avond waar ik voor het eerst in mijn leven een camelwhip heb mogen beleven. Een heel gemene zweep die zich om je lichaam heen wikkelt en een donkere rode vurige streep pijn achterlaat. Het was ook de avond dat ik eindelijk voor het eerst Lucky Man ontmoet heb.

Lucky Man werd door zijn Meesteres onderhanden genomen met een prachtige spiked paddle. Ik stond met grote ogen te kijken hoe te pinnen het witte dunne vlees doordrongen. Al na de eerste slag begon het bloed te stromen. Ik stond daar en miste mijn Meesteres enorm zo wil ik ook spelen, dat wil ik ook!

Gelukkig kon Meesteres Mercy mij vertellen waar ze de paddle gekocht had en 3 weken later was ik ook in het bezit van dit prachtige speeltje. Ik vol trots een foto gestuurd naar Meesteres en  ik kreeg een mega glimlach terug. Een paar dagen later kon ik het niet laten en gaf mezelf een paar meppen met het ding, niet hard maar net voldoende om het te proberen. Toen ik een paar dagen later bij Meesteres was had ze het natuurlijk meteen door wat ik gedaan had en ik kreeg een goede whipping als straf dat ik niet gewacht had.

De spiked paddle heeft meer dan een jaar lang onaangeraakt in de speeltjeskast gelegen.  Ik durfde het niet meer opbrengen en Meesteres leek er geen interesse meer in te hebben. Tot verleden week! We zijn massaal aan het filmen voor de nieuwe clip store en toen durfde ik het aan, Meesteres zullen we er eentje opnemen met de spiked paddle? Tot mijn verrassing werd ze helemaal enthousiast en 5 minuten later lang ik volledig weerloos met een bondagemasker te wachten op de pijn. Ze begon met de kant zonder spikes het leer deed gemeen pijn en ik begon me zorgen te maken. Toen ze me raakte met de spikes ging een heel nieuwe pijn  door mijn lichaam heen. Wat intens, wat gemeen maar ik voelde meteen dat dit de pijn is waar ik van hou. 5 slagen later was ik al in subspace en genoot van elke slag. Het was geen diepe subspace het was geen vlucht van te erge pijn. Het was het volledig accepteren van de pijn die Meesteres mijn geeft. De pijn kwam binnen als een geschenk van mijn Godin, ik genoot ik was volledig gelukkig in het moment.

Bekijk hier de volledige clip

Meesteres zette de camera uit en ging er nog even goed voor, zonder zich zorgen te moeten maken of ze goed op beeld kwam ging ze op in haar domme space. Ze sloeg me steeds harder en ik hoorde het bloed spatten bij elke slag. Meesteres haar ademhaling werd trager en zwaarder en ik wist dat ze genoot dat was het moment dat ik me volledig liet gaan en wegdreef in een diepe subspace. Beter dan welke drug dan ook een natuurlijk high gedreven door pijn en liefde.

Ze zette de camera weer aan waardoor jullie kunnen zien hoe ik ontwaak uit mijn diepe subspace. Zo zie je maar weer: Good things come to those who wait.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*