Kajira Gent lezing BDSM en strafrecht

Op dinsdag 23 februari organiseert Kajira Gent een lezing over BDSM en het strafrecht.

Hierbij willen we iedereen die dit leest oproepen om te proberen aanwezig te zijn. Vandaar om dat makkelijker te maken een carpool oproep/uitnodiging ๐Ÿ™‚

Wat is Kajira Gent?

Kajira Gent is de enige erkende studentenvereniging in Europa voor BDSM’ers. Deze vereniging richt zich op maatschappelijke en sociale acceptatie en wil studenten de mogelijkheid bieden om gelijkgestemden te ontmoeten.

Waarom is dat belangrijk?

Voor het ontmoeten van gelijkgestemden bestaan natuurlijk heel veel mogelijkheden.
Toegegeven, je moet ze weten te vinden maar tegenwoordig is het als een kwestie van een chatroom ingaan en je bent gelijk op de hoogte van Fetlife, munches en bijeenkomsten.
Maar er zijn maar weinig initiatieven die echt actief een verschil proberen te maken op maatschappelijk niveau. Wat dat betreft is het geweldig dat er een aan een universiteit verbonden studentenvereniging bestaat die zich richt op BDSM’ers.

Door aanwezig te zijn onderschrijf je de maatschappelijke relevantie van een vereniging als Kajira. Hoe drukker hoe beter dus, of je nou student bent of niet. Iedereen is welkom.

Daarnaast is het onderwerp natuurlijk ook zeer interessant ๐Ÿ™‚

Hoe pakken we dat aan?

Ben je van plan om te gaan en sta je open voor extra passagiers in je auto? Stuur een PM naar KapiteinGย op Fetlife of mail KapiteinG op maartenvdpol @ gmail. com (zonder spaties).

Wil je carpoolers meenemen? Stuur dan ook even door welke route je ongeveer neemt en welke steden je iemand zou kunnen oppikken.

Wil je meerijden? Stuur dan wel even je woonplaats door ๐Ÿ˜‰ Ga ervan uit dat je op een makkelijk te bereiken punt in je woonplaats opgehaald zal worden als dat lukt met het aanbod.

Op verzoek van Kajira: Zet jezelf op going als je wil komen. Dat in verband met het inschatten welke ruimte ze moeten reserveren.

Maar dat is openbaar!

Dat klopt, en dat kan een drempel zijn. Maar bij Kajira staat (uiteraard) privacy en anonimiteit hoog in het vaandel. Er zal geen pers aanwezig zijn en er mogen geen foto’s worden gemaakt. Meer informatie over de lezing zelf:http://kajira.ugent.be/event.php?event_id=121

De lezing is een initiatief van Kajira!

Een groot deel van de vrijwilligers van Fetish Club 78 is van plan om te gaan. Omdat we graag iets willen bijdragen dit carpoolinitiatief.

Aan andere organisatoren, feestgangers, munchbezoekers et cetera het verzoek om mee te helpen ๐Ÿ™‚ Breng zoveel mogelijk mensen op de hoogte van dit initiatief en de lezing.

In het weekend van 30 januari hoop ik (KapiteinG) alle carpoolers met elkaar in contact te kunnen brengen.

Over KapiteinG 21 Articles
Dom, Poly, sensation play, impact play, mind play, edge play, consensual nonconsent, events, Fetish Club 78, Fetlife: https://fetlife.com/users/1065535
Contact: Website

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*