Femdom Ball 2016 – Londen

femdomball-2016
femdomball-2016

Londen is de hoofstad van de Europese bdsm scene. Wekelijks zijn er verschillende kinky/fetish/bdsm events. Als het om Femdom gaat was in 2015 het eerste jaarlijkse Femdom Ball het grootste succes. Het event was volledig uitverkocht en in het hartje Londen City was een exclusieve gentlemen club volledig afgehuurd. Tot enkele jaren geleden waren vrouwen niet eens welkom in de club. Maar de Femdom ball bracht de balans terug in dit onrecht. Alle top Meesteressen waren aanwezig en natuurlijk ook de de top latex designers zoals Bondinage en Olympia Latex Fashion. Alles is vastgelegd door Latex Fashion TV.

Dit jaar word alles nog grootser. Een nieuwe locatie waar nog meer gasten terecht kunnen. Een glas champagne en hapjes voor alle dames en natuurlijk nieuwe nog spectaculairdere shows. Natuurlijk draait het allemaal op de Dames en de mannen zijn er om voor hun entertainment en genot. Trek dus je allermooiste gala jurk aan en kom op 8 oktober naar Londen om samen de vrouwelijke superioriteit te vieren.

De early bird tickets zijn nu beschikbaar, wees er snel bij want de prijs gaat omgaan naarmate 8 oktober dichterbij komt. De locatie zal pas op het laatste moment bekent gemaakt worden maar op de website kan je een lijstje vinden van de hotels in de buurt. Net als verleden jaar verwachten we dat vele Nederlandse en Vlaamse Meesteressen aanwezig zullen zijn. Ben je benieuwd wie al een kaartje heeft? Kijk dan op de VIP pagina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*