Onzekerheid is zo slecht nog niet

De afgelopen weken was onzekerheid de rode draad in mijn gesprekken. Het is iets raars ben je te zeker dan kom je al snel arrogant en betweterig over, ben je te onzeker dan kom je slap en besluiteloos over. Ik ben zelf altijd heel onzeker geweest in mijn relaties. Hoewel ik een stabiele relatie heb is nog steeds elke dag de angst dat het zo maar over kan zijn. Elke keer als ze naar buitenland gaat om met een veel rijkere, knappere interessante sub tijd door te brengen vrees ik dat ze niet meer terug komt. Het is een pijnlijk proces vol angst en verlangen naar meer maar het houd me ook scherp. Ik doe beter mijn best om haar te plezieren en geniet van elk moment dat we samen zijn.

Op het werk is het volledig de andere wereld. Ik weet wat ik kan waarmaken of als het niet lukt de opdracht zodanig te sturen dat toch iedereen tevreden is. We doen regelmatig 360 graden evaluaties en daar kom ik ook altijd kundig en zelfverzekerd over. Wat vaak trouwens helemaal niet zo is maar ik heb geleerd dat je binnen bepaalde marges prima wat kan roepen en dan achteraf eens ga bedenken hoe je dat in godsnaam kan oplossen. Je ziet dat de managers vooral behoefte hebben aan mensen die opleveren en dat doe ik altijd wel.

Als ik naar Meesteres kijk dan dan is ze zo zeker van zichzelf, ze weet dat ze mooi is, dat ze bij de beste hoort in het vakgebied, ze slingert haar volle prachtige lichaam zonder gene de wereld in. De manier waarop ze haar slaven aanspreek bevat geen enkele twijfel wie de baas is. Zelfs als ze volledig ongelijk heeft brengt dat haar nauwelijks van haar stuk. Met “Mistress is always right” lost ze alles op en als slaaf is het geruststellend en vertrouwd om onder de hoede te zijn van zo’n krachtige persoonlijkheid.

Zo af en toe komt de gewone vrouw in haar naar boven en wil ze graag bevestiging. Een complimentje doet dan wonderen en je ziet dat het haar duidelijk goed doet. Het zijn momenten die ik nodig heb ik heb dan wel een relatie met mijn Meesteres maar soms heb ik haar kwetsbaar nodig, het maakt haar menselijk, lief, vrouwelijk het zorgt ervoor dat ik nog meer van haar hou.

In de drie en een half jaar dat we nu bij elkaar zijn gaat ze heel anders met mij om. In het eerste jaar werd ik tijdens een club black whip avond aan iedereen die in een sadistische bui was uitgeleend. Dat is beetje bij beetje terug gedraaid, nu speel ik eigenlijk nooit meer met een andere Meesteres als ze er zelf niet bij staat te kijken. Als ze op reis gaat ben ik nu altijd in chastity. Meesteres zorgt er voor dat ik geen kans krijg om te klikken met een andere Meesteres. Ik vind het zelf heel erg fijn, ik ben klaar ik heb de vrouw van mijn leven gevonden en heb geen behoefte aan iemand anders. Soms is het wel iets minder fijn, zo was ik laatst enthousiast aan het vertellen hoe fantastisch het “Meesteresje” was dat ik geïnterviewd heb. Waarop haar enige antwoord was: “goed dat je in chastity zat”. Ik heb dagen moeten boeten voor mijn enthousiasme en tot op de dag van vandaag heb ik het interview niet durven plaatsen.

Ik vroeg me dan ook af waar haar bezitterigheid vandaag kwam, is ze onzeker, jaloers, twijfelt ze aan mijn trouwheid? Op een rustig moment maar even ter sprake gebracht. Haar antwoord was droog maar fantastisch: “Ik ben zuinig op mijn privé bezittingen, je moet nog even mee gaan”. Ik wilde haar kussen en knuffelen maar ze hield me tegen en wees op haar voeten. Vol overgave begon ik mijn Meesteres te aanbidden zeker dat ik van haar ben.

1 Reactie op Onzekerheid is zo slecht nog niet

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*