Miss Jessica Wood in Amsterdam

Miss Jessica

bezoekt 1 a 2 keer per jaar Amsterdam en dan geeft ze ook een paar uur tijd om nieuwe slaven te ontvangen. Ze is een veelzijdige Meesteres maar ze heeft 2 specialiteiten. Boek haar als strenge traditionele Engelse Meesteres en geniet van haar cane die genadeloos je kontje omtovert in een rood streepjes paradijs. Miss Jessica is een expert op het gebied van corporal punishment en ze zal je zonder problemen naar je grenzen brengen.
Haar andere specialiteit is facesitting. Nog nooit ben je zo dicht bij haar vrouwelijkheid geweest je kan haar ruiken en voelt de warmte er van afstralen. Maar veel tijd om te genieten krijg je niet want Miss Jessica bepaalt wanneer je mag ademen. Langs de ene kant wil je haar weg zodat je weer vrij kan ademen langs de andere kant wil je dit genieten zolang mogelijk laten duren. Maar zoals altijd Meesteres bepaalt wat er gebeurd.

Miss Jessica is beschikbaar:

5th February 6th February
11.30-12.30pm
1.30-3.30pm (GONE)
5-6pm 4.30-6.30pm (GONE)
7-8.30pm (GONE) 7.30-8.30pm

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*