Soorten kuisheidsgordels

chastityfun

Wie zijn chastityfun en -Miss-Sadistic-

Hij is achter in de 40, zij is begin 20. Een flink leeftijdverschil maar we hebben elkaar dan ook op een aparte manier gevonden en hebben een bijzondere, kinky / bdsm relatie waarin we steeds, door een onvoorwaardelijke vertrouwen in elkaar, veel experimenteren. Een van die experimenten was kuisheid. Dat experiment is over en het vormt nu een vast onderdeel van onze bijzondere relatie. Vooraf hadden we geen van twee-en kunnen bedenken dat dit zo’n toevoeging zou zijn en voelen ons er erg fijn bij.

Soorten kuisheidskooien

Nadat ik allerlei soorten kuisheidsgordels of kooitjes uitgeprobeerd heb, van siliconen, hard plastic tot aan metaal, moet ik toegeven dat metaal de betere keuze is.

Siliconen

Kuisheidskooitjes heeft zo zijn voordelen. Het is zacht, buigt mee maar de uitvoeringen die ik geprobeerd heb werkten niet voor mij. De ring is behoorlijk breed en drukte mijn ballen te ver van mijn lichaam. Daarnaast kon ik masturberen en kon klaarkomen.

Plastic

Ik heb verschillende hard plastic kuisheidskooitjes geprobeerd zoals de cb600s en versie 1 en 2 van de Holytrainer. De CB series werkten voor mij niet als ik voor langere tijd opgesloten werd. Ze kunnen prima gebruikt worden als onderdeel van een kinky spel of als een soort voorspel. De Holytrainer versie 2 is erg fijn en werkt goed voor mij. Het is een bijzondere kuisheidskooi en heeft een aantal voordelen. De ring is anatomisch gevormd i.p.v. rond en biedt veel veiligheid indien de goede maat is gekozen. Ik ben 24/7 opgesloten geweest in de Holytrainer v2 voor een periode van bijna een maand.

Het nadeel van de bovenstaande kuisheidskooien is, in mijn ogen, dat de buis waarin de penis gaat nagenoeg dicht is. In mijn geval veroorzaakte dat huidproblemen. Het schoonhouden van de opgesloten huid is een uitdaging.

Metaal

De metalen kuisheidskooi waarin ik nu ben opgesloten is meer open. De pasvorm is erg goed en omdat daar waar de penis in gaat meer open is dan bij de plastic kooitjes, ondervind ik geen huidproblemen meer. Nadeel is dat het slotje waarmee de kooi wordt afgesloten tijdens het lopen een klikkend geluid maakt. We hebben eenmalige metalen verzegelingen besteld en dat zou dit probleem moeten verhelpen zeker omdat ik toch voor langere tijd 24/7 opgesloten zal zijn.

Conclusie

Ik heb twee favorieten: The Holytrainer v2, licht, erg comfortabel en met een uniek sluitlingsmechanisme zonder hangslotje maar door de nagenoeg geheel gesloten kooi kunnen er huidproblemen optreden. De metalen kooi is mijn andere favoriet. De kooi is veel opener en de ring past bij mij zo goed dat ik erg veilig zit opgesloten. Ontsnappen is uitgesloten. Echter door het materiaal is vliegen uitgesloten omdat deze ongetwijfeld wordt opgemerkt op een luchthaven. Als ik zou gaan vliegen dan ben ik opgesloten in de Holytrainer v2.

Mijn sleutelhoudster / Meesteres / partner heeft een voorkeur voor de metalen kuisheidskooi boven de Holytrainer v2. Ze ziet meer van mijn reactie als ze mij ‘teased’ en ze kan een hondenketting vastklikken aan het slotje en mij zo achter haar aan meetrekken.

22 Reacties op Soorten kuisheidsgordels

 1. Ik heb inderdaad ook goede ervaringen met de metalen cases..Graag voeg ik toe dat je voor langdurig gebruik toch echt een RVS kooi moet gebruiken.. Gewoon metaal gaat in verloop van tijd roesten…
  De plastic typen ( bv de cb6000) voldoen ook, maar gaan redelijk snel kapot.. Barstje er in of de lijm laat los..
  Ik gebruik een RVS uitvoering van de cb6000s.. De kleine uitvoering dus…Die zie je minder onder de kleding.. Deze metalen kooi draag ik 24/7 gedurende maanden.. Ik mag er bijna dagelijks (onder toezicht) even uit om de boel even te wassen en eventueel te verzorgen.. Dit duurt nooit langer dan 5 minuten..Problemen met de huid heb ik niet, wellicht door de dagelijkse wasbeurt… Met die open kooien zoals de foto boven jou artikel had ik vaak last van oedeem vorming tussen de stalen “ringen” omdat de huid daar tussendoor drukt..

  • Klopt, ook onze ervaring is dat als je voor langere tijd op slot gaat/moet kunststof of siliconen kuisheidskooitjes meestal niet voldoen. RVS is ook voor ons dan de keuze gebleken. Oppassen met sommige leveranciers van goedkopere producten, soms is het dan geen RVS maar alleen maar een chroomlaagje wat snel los laat en gaat bladderen.

  • Mijn ervaringen met een CB2000 en een CB3000 vallen tegen. De CB2000 brak na verloop van tijd in stukken en de CB3000 geeft problemen met vochtophopingen en uitstulpingen van de huid bij de ventilatie openingen.Een metalen kuisheidskooi lag voor de hand en mijn keuze ging uit naar een Jailhouse CB. Helaas is dit een verchroomd metalen ding die na verloop van tijd gaat roesten. Nu ben ik op zoek naar een metalen CB met de pasvorm van een Jailhouse, maar dan uitgevoerd in roestvast staal. Weet hier iemand waar zo’n CB te verkrijgen? Maar dan van echt RVS316?

   • Om een betaalbare RVS kooi te vinden zal lastig worden. In China bijvoorbeeld zijn er geen wettelijke eisen/regels omtrent claims die gedaan worden met betrekking tot het gebruikte materiaal. Je zou door ervaringen van anderen kunnen kijken welke leverancier iets goeds levert. Die zijn er namelijk zeker wel alleen het is op afstand vaak moeilijk te bepalen welke iets goeds levert en welke niet. Ik heb nu zelf een RVS kooi die na ruim een maand er nog steeds netjes uitziet en niet een ronde maar een met het lichaam mee gevormde ring heeft, die bevalt erg goed.

    • Benieuwd welk type RVS kooi je hebt. Ik heb zelf een AC630 van Master Series op het internet gevonden. Die wordt als een RVS CB aangeboden maar is dat werkelijk zo? Ik durf de gok niet te nemen om het aan te schaffen omdat hij behoorlijk prijzig is. De ruimte tussen de ring en de kooi lijkt me vrij groot en het moet natuurlijk niet mogelijk zijn om via die weg te kunnen ontsnappen. Is er iemand die hier mee bekend is?

 2. Meesteres vindt het niet fijn als ik een plastiek slotje gebruik om te vliegen. we denken er aan om een holytrainer te kopen omdat volgens de website je inderdaad door de controle komt. Ik vind het toch wel heel spannend. Lees ik het nu goed dat je wel vaker gevlogen hebt met de holytrainer?

  • Meesteres heeft er ondertussen 2 gekocht, eentje in het zwart voor mij en een roze voor haar sissies. Ze heeft me er slechts een weekje in op gesloten tot nu toe en ik moet zeggen dat ik de holy trainer momenteel het fijnst vind.
   De nachtelijke erecties zijn iets minder pijnlijk omdat door het design van de ring meer druk komt op je penis dan op je ballen. Je hebt geen getik van het slotje. Wat ik thuis jammer vind maar op het werk wel zo fijn is. Ik heb er nog niet mee gevlogen maar dat zal waarschijnlijk wel eens gebeuren.
   Al bij al een top chastity device!

 3. Ik heb een zgn vleeslul en kan nog niet echt een passende kooi vonden.
  Heb er inmiddels 3 geprobeerd en allen zijn te klein.
  Had er 1 van 11 cm inwendig en 3.8 mm doorsnede maar alles werd blauwpaars binnen een half uur.
  Ik wil heel graag in chastity.
  Misschien dat iemand me tips kan geven welke metalen en kunststof of siliconen kooi waarschijnlijk wel gaat passen?

  • Hallo Harrie,
   Ik ben een groeier, dus het werkt iets anders bij mij. Mijn ervaring is dat de buis niet zo heel veel uit maakt. Zolang het maar past, een kleine buis doet wat meer pijn maar vind ik persoonlijk wel lekker.
   Waar het om draait is de ring achter je ballen. Is die te klein de knelt het je bloed af doet het ongelooflijk pijn, wordt tie paars en omdat het werkt als een cockring kan het heel lang duren voor hij weer slap is.
   Ik raad dan ook tenzeerste een iets grote ring aan icm met een kleinere kooi.
   Je zou misschien de Bon4 metal plus kunnen proberen, dan kan je alle combinaties uittesten. https://www.bon4.com/en/5-bon4m-chastity-cage.html

   • Hoi Joris, bedankt voor je reactie.
    Ik heb inmiddels de CB 6000, de metalen birdcage en een imitatie CB geprobeerd en krijg mezelf er met veel moeite en heel veel glijmiddel.
    Heb me al een aantal keren opengehaald met de Birdcage maar dat maakt niet uit.
    Probleem is dat als ik een erectie krijg, ik mezelf er toch uit weet te duwen, Meesteres heeft dit zelf ook zien gebeuren.
    Daarom een krappere ring besteld maar ook hiermee kon ik mezelf er uit trekken. Heb inmiddels 5 verschillende kluisjes maar nu een siliconen versie besteld waarbij de ring erg breed is een de tip ook vast zit aan de ring.
    De omschrijving beweert’No Escape’.
    Hopelijk ga ik daar niet meer uit loskomen.

    • Tja uiteindelijk zal het toch een volledig gordel worden of een piercing anders zal het nooit 100% zijn.
     Meesteres wil geen permanente dingen hebben in mijn lichaam. Uiteindelijk komt het dan toch nog neer op een beetje zelf controle Harrie

 4. Ik vind dat een cb en dergelijke kan voorkomen dat hij een ander neukt of bv zich zelf fatsoenlijk kan aftrekken. Echter is klaar komen erg makkelijk helaas met een cb. Gewoon laten trillen met massage staaf oid. Daarnaast heeft mijn cucky een heel zielig klein pikkie zodat er als nog uit ontsnapt.Dus heb nog niet echt iets goeds op gevonden. Cb + piercing o.i.d. kan een oplossing zijn.

  • Het is veel meer dan enkel niet neuken. Elke keer als je naar het toilet gaat moet je zitten. Elke ochtend wordt je wakker met pijn. Je voelt je helemaal van haar. Het is voor mij vooral een mentaal iets. Maar inderdaad klaarkomen kan altijd met wat help. Een piercing lijkt me een must voor absolute veiligheid.

 5. Heb zelf een CB6000s gehad maar niet comfortabel, de ring die ik gebruikte was net iets te groot en trok soms een van mijn ballen er door kleinere ringen knelde te snel af, zelfde geld voor de HolyTrainer V2 dat ik een te grote ring had maar bij beide eigenlijk het probleem je kob er makkelijk met water achtergebleven urine en zweet mee weg spoelen maar droog maken met een handdoek ging lastig. Het begon na een tijd ook te irriteren en te stinken omdat ik alles niet 100% droog kreeg. Zit nu opgesloten in een BON4M Small met de 44mm ring. 42mm was beter geweest eigenlijk de 40mm knelt te veel af. Om het probleem te verhelpen dat de kooi gaat hangen heb ik er een KSD-G3 inzitten.

 6. Hoi Joris

  Hier Kassie partner en owned slave/sissie van Mistress Saint-Lawrence ik heb een Prince Albert en en stuk of 11 piercing ringen in mn balzak mijn Meesteres locked mij met een plastic slotje altijd op voor meerderen weken omdat ik voor mijn werk altijd voor langere tijd van huis bent.
  Tegenwoordig houd ze mijn penis langer locked omdat ik na sex mn intresse in bdsm verlies nu moet ik alleen mijn Meesteres bevredigen en neemr ze mij alleen met haar strap-on.
  Het nadeel van de prince albert en piercing in balzak is dat je nog steeds erectie kan krijgen als je opgesloen ben enals je rectie krijg kan er zoveel kracht op de piercings te staan dat hij langzaam de huid van de balzak uit scheurt.
  Nu mijn Meesteres weet dat ik in chastity veel submisive ben en volledig gefocust ben in bdsm zijn we pas in belgie geweest om een Carrara belt aan te laten meten zodat als hij klaar is mijn Meesteres mij voor longterm in chastity gaat houden.
  Zodra mijn eerste weken in mijn carrara achter de rug zijn zal ik mijn ervaringen delen.
  Groetjes Kassie en tot op het femdomball

  • Hall Kassie,

   Heel interessant om te horen hoe het werkt met piercings.
   Ik zou heel graag weten hoe de Carrara belt werkt voor jullie.
   Ook wat je doet als je moet reizen enzo.
   Tot op het femdom ball!

   Joris

 7. Ik draag de jailhouse van metaal, gekocht bij mince voor in totaal 65 euro. Ik heb al een paar geprobeerd oa de CB 3000 en de 6000, maar ja voor een lange periode dragen zonder los te komen zijn die niet goed vind ik. Deze die ik nu draag ( inmiddels 141 dagen ) kan ik heel goed reinigen zonder dat hij af moet. Vel iets naar achteren trekken en je kan met washandje en zeep er goed bij. Dus hygiene is prima, ook de draag comfort is goed, de ring is rond en zonder onderbreking dus je hebt geen problemen dat vel tussen komt te zitten. Ik kan en mag ook niet komen en dat is met deze prima te doen, doel is 365 dagen minimaal en ja dus zonder klaarkomen of gemolken worden. Nu hoor je veel dat het slecht is enzv, nou dat is dus niet waar. Ik heb info gevraagd bij huisarts en die zegt dat niet klaar komen geen kwaad kan. Dus de jailhouse is voor mij de beste CB die ik kan dragen voor fulltime. Ik wil nog gaan kijken voor de RVS vorm tzt.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*