Meesteres Sandra uit Den Haag

Meesteres Sandra is een prachtige vrouw met een Jamaicaanse achtergrond. Meestal is ze zacht en lief maar als haar zweep te voorschijn komt. Dan boeit ze op tot een prachtige Dominante vrouw die geen genade kent en er van geniet om je pijn te zien lijden. In haar kamer op de geleenstraat heeft ze een arsenaal aan sm wapens om lekker mee te spelen.

Kom dus een lekker spelen met Meesteres Sandra.

1 Reactie op Meesteres Sandra uit Den Haag

  1. Geachte Meesteres Sandra,

    Mag ik uw geldslaafje worden? Ik zou graag langdurig vernederd en misbruikt willen worden. Zoek een vrouw die er plezier in heeft me hardhandig met haar strenge handen te corrigeren en daar ook goed betaald voor wil worden.

    Met nederige groet,
    slaafje teun

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*