LADY BELLATRIX – Amsterdam – November 27-28

Meesteres Bellatrix is een internationaal beroemde Britse Dominatrix die je misschien kent van The English Mansion, Gwen Media, Chateau Cuir en nog veel meer websites. Ze is een strikte Meesteres en houdt van sensuele bdsm zoals tease and denial, voet aanbidding, role play, orgasme controle, kuisheidstraining en latex aanbidding. Maar ze heeft zeker ook een sadistische kant. Ze houdt ook van de meer extreme vormen zoals strap-on, vernedering, mind fuck, ondervraging, CBT en natuurlijk de bekende Britse CP van hard tot zeer extreem.

Meesteres Bellatrix is niet alleen in Amsterdam ze heeft haar rubber slut bij zich waardoor ook gedwongen bi sessies mogelijk zijn.
Ze is er maar twee dagen dus wil je Meesteres Bellatrix zien dan moet je haar op voorhand boeken en een voorschot betaald hebben!
Alleen domination sessies zijn mogelijk, dus geen SEX!

Meer informatie op ladybellatrix.com

Bella-AdamtourNov2015

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*