Kinky Warehouse Sale

Akelig vroeg voor een zondagochtend verplaatsten wij ons door een dichte mist richting Spijkenisse. We moesten ruim op tijd zijn. Het was immers het lustrum van de Kinky Warehouse Sale, georganiseerd door Jett Events en de eerste 300 bezoekers zouden een verrassing van Neerlands trouwst gelezen BDSM-tijdschrift Massad krijgen. We waren inderdaad blij verrast dat het de hoofdredacteur/uitgever zelf was die ons samen met organisator Jett hartelijk begroette. Het werd een prachtige dag met veel nieuwe en hernieuwde contacten, of om Joris te citeren: ‘Het leek wel alsof de hele BDSM-wereld vertegenwoordigd was!’Foto’s © Hans van der Kamp – Zie ook: Lustrumeditie KWS – 8 november
 

1 Reactie op Kinky Warehouse Sale

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. KWS, een succes! - EWA Nederland

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*