bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Een gezamelijke conclusie

Ik schrijf dit op de 22e dag dat mijn penis opgesloten is een kuisheidsgordel, de Holytrainer v2.  Mijn Meesteres vertelde mij dat dit deze keer voor minimaal 30 dagen zou zijn, een verdubbeling van de vorige keer.

De eerste paar dagen vroeg ik een hoop aandacht, wellicht zelfs wel te veel. Ik begon ook haar meer aandacht te geven, een neveneffect van het op slot zitten. Na een week veranderde dit en kwam de  frustratie. Gefrustreerd omdat ik niet dat kan doen wat ik normaliter regelmatig doe, ’s ochtends masturberen voor het naar het werk gaan. Nu mijn penis opgesloten zit een een kuisheidskooitje kan dat niet meer. Een positief effect is dat ik nu ’s ochtends meer huishoudelijke taakjes doe.

Ik ben 1 keer bevrijd maar dat was, uiteraard, voor haar plezier. Ze wilde sex en ik mocht zelfs klaarkomen. Maar direct daarna ging de kuisheidskooi weer om en zat mijn penis weer opgesloten. Het was eigenlijk niet dat ik klaar mocht komen, meer dat ik klaar moest komen binnen een bepaalde tijd. Dat was gelukt en daar ben ik trots op.

Nu na drie weken hebben we besproken hoe ons het  kuisheidsgebeuren bevalt. Het meer  dan gewenst attent zijn naar mijn Meesteres (wij wonen samen als partners) was gelukkig verdwenen maar mijn Meesteres gaf aan dat ik haar nog wel meer aandacht geef dan daarvoor. Dat bevalt ons beiden eigenlijk wel kwamen we achter. Het lijkt er ook op dat ik de huidige situatie meer en meer ben gaan accepteren. We kwamen tot de gezamelijke conclusie dat er dus eigenlijk geen reden is om mijn penis niet opgesloten te houden. De periode van 30 dagen zou dus zo maar eens langer kunnen worden en naar een soort permanent 24/7 opgesloten zijn kunnen veranderen. Het is waarschijnlijk dat dat gebeurd nu de negatieve effecten plaats gemaakt lijken te hebben voor de positieve.

Dank je, liefde van mijn leven om samen met mij deze bijzondere toevoeging die het onze relatie geeft te delen. Zonder jouw liefde zou ik dit niet kunnen en willen.

Naschrift: We hebben ook Fetlife profielen: -Miss-Sadistic- en chastityfun.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Gewoon even naar de wc | The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*