December Menu Mistress Shane

 

BlackPeetBDSM2

De feestmaand December komt er weer aan niet in de minste plaats voor de Sublieme Lady, Mistress Shane. Of het nu gaat om kerstballen verzamelen of de zak van Sinterklaas, alles is mogelijk.

Om het op zijn Sints te zeggen: Wie zoet is krijgt lekkers en wie stout is de roe de komende maand december !!! Dat geldt zelfs voor Sinterklaas 🙂

 

COCO05Bphoto(c)PeterDirckenAls Sinterklaas surprise zal de Japanse Shibari kunstenares Mistress Coco van 28 november tot 5 december te gast zijn in Antwerpen waar ze Haar bondage kunsten weer laat zien en voelen aan Haar aanbidders. De trukendoos met touwjes gaat dan weer helemaal open met Mistress Coco.

Naast Meesteres in de Japanse bondagekunst is Coco ook een bekend Performer in de internationale Fetish Scene. Ze zal te gast zijn bij Meesteres Shane. Ook voor klassieke FemDom sessies is Coco geraffineerd genoeg om alle soorten slaafjes onder handen te nemen.

Tenslotte is ook een duo sessie met Meesteres Shane mogelijk.

Immers, wat is nu leuker dan als kadootje door 2 Meesteressen uitgepakt te worden, of ingepakt! Informatie te bevragen via Mistress Shane

 

naamloos5Van 9 tot 14 december zal de mysterieuze en charismatische Lady Vinyl Queen weer een lang weekende Antwerpen aan doen.

Deze uit San Francisco afkomstige Meesteres is al jaren een goede vriendin van Mistress Shane en verblijft 2 keer per jaar in Antwerpen voor Haar trouwe slaven in de Benelux en omstreken.

Naast Haar trouwe volgelingen is er ook voldoende ruimte in Haar agenda voor nieuwe kandidaat slaven om eens een eerste keer met Haar kennis te maken. De Vinyl Queen houdt van harde lijfstraffen met het nodige slagtuig of flinke tepelbewerking maar ook de wat mildere roleplay en adoratie, Ze bezit een uitgebreide garderobe aan fetish kleding.

Ze discrimineert zeker niet want noemt zichzelf een ‘Equal Opportunity Tormentor’, dat wil zeggen voor de serieuze liefhebbers. Ze heeft geen tijd voor praatsmakertjes en tijdverspillingen. Voor de ‘die hard’ masochisten is ook een dubbele behandeling met Mistress Shane zeker een aanrader te noemen, beide Dames zijn uitermate op elkaar ingespeeld. Voor meer informatie zie Haar website

Het bruggetje naar het volgende gerecht op de menukaart is snel gemaakt want Lady Vinyl Queen zal speciale VIP-gast zijn op de inmiddels 4e editie van FemDomania, inmiddels een FemDom begrip in Antwerpen en omstreken.

Op zaterdag 12 december regeren Mistress Shane en Meesteres Morticia weer over de binnenstad van Antwerpen als het weer tijd is voor FemDomania. Het inmiddels 4e FemDom evenement op een top locatie in hartje Antwerpen (natuurlijk het Fetish Cafe, zie sfeerplaatje onder) beloofd een waardige en vooral knallende afsluiter van dit jaar te worden, met wederom veel internationale gasten.

FC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*