Angst?!

Denkend aan angst, ga ik zo’n drie jaar terug in mijn groei.

Ze kijkt uit het raam voordat ik aanbel. Zelfverzekerd, glimlachend en uitnodigend. ik durf niet, maar ga toch. Hoe werkt dat?

Buit Ze mijn angst uit? Overtref ik mezelf? Steelt endorfine mijn protest? Is het Haar kracht mijn zwakte leidend te laten zijn? De voordeur zwaait open. Er is maar één route, meteen twee trappen op. En snel een beetje! Dat lijkt Ze te zeggen zonder een woord te hoeven gebruiken.

Keurend kijken. Een klank, Hmmmm, is wat ik hoor. ‘Uitkleden’ volgt. Maar ik ben nog steeds bang. Ze zal het niet nalaten. Dat proeft mijn gevoel. Het spel volgt terwijl het spelende van het spel verdwijnt. Dit is puur. Mijn angst ademt. Maar nu even niet. Vijftien seconden. Haar hand omsluit mijn mond, Haar duim en wijsvinger knijpen mijn neus dicht. Makkie…durf ik stoer te denken. ik piep zonder te kunnen piepen wel iets anders als blijkt dat Ze streeft naar progressie. Ze waarschuwt dat ik licht in mijn hoofd kan worden. Na een dertig en vijfenveertig seconden variant red ik uiteindelijk de minuut. mijn hoofd voelt licht.

De geur die me dan mondjesmaat bereikt herken ik deels. Maar het dringt niet tot me door. Ze wrijft Haar handen warm met iets kouds. De vraag of ik het zeker weet beantwoord ik niet eens volmondig.

Terwijl ik dit schrijf, stel ik me nu de vraag wat angst is. Want de zweepjes, flogger en zelfs een rietje zou ik bijna vergeten. Net als het daverende orgasme, het sperma dat zich op volle kracht van mijn penis ontdeed en de trots die Ze tot slot uitsprak. Want hoe is het Haar gelukt mijn angst te laten vergeten?

Net als ik ooit doodsbang was voor stroom. Het zou me nooit zijn gelukt in mijn eentje het nu als een verslavende stimulatie te ervaren. De angst vloeit blijkbaar weg in de juiste handen en het juiste gevoel. Dat is best angstig. Want ook nu verlang ik naar meer. Naaldjes! ik ontvang er eentje. Alsof de wereld stilstond, alsof ik de pijn die ik voelde op een afstandje ervoer. Het was alsof mijn handen niet mijn eigen penis vasthielden. Maar niets bleek minder waar. Zij die me onbewust maakte van mijn bewustzijn bracht me in één klap terug in het hier en nu. Terug in mijn angst. Het naaldje moest er nog uit. En daar ging Ze me niet in assisteren. Het was de meest lange anderhalve seconde uit mijn leven. En het bloedde. Help! ik bloedde!

Dit zou een litteken blijven. Met angst en beven reed ik terug, al nam mijn trots ook deel. Thuis snel kijken naar de wond. En dat Zij m’n gapende wond heeft gedept was lief maar nu moet ik gehecht. Zeker weten! Zie je nou wel, ik moet voortaan mijn angst respecteren. Stomme ik, hoe kon ik nou zo stom zijn om een naaldje in mijn penis te laten steken?

ik doe mijn boxer uit. De hele autorit voelt ik mijn geslachtsdeel. Nu moet ik de feiten onder ogen zien. ik til mijn slappe lid iets omhoog. Links…nee rechts. Nee wacht, de spiegel zet me op het verkeerde been. Nu nog een keer goed kijken…niks. Helemaal niks!

Angst is voor Domina’s, angst iemand te verwonden. Angst is niks voor slaafjes. En nu heb ik angst dat ik nog veel meer durf.

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*