TKW op nummer 11 in de seksbloggers index

Enige tijd geleden schreven we dat je sites kon nomineren voor de seksbloggers index. Gelukkig hadden jullie de niet zo subtiele hint begrepen en TKW was dan ook genomineerd door jullie.

Ondertussen is de site beoordeeld en hebben we een totaal score van 69,78 dat is gebaseerd op een technisch gedeelte snelheid van de site, aantal sociale media volgens, alexia pagerank en nog veel meer. Voor het tweede gedeelte kijkt de kundige redactie naar de content, is het vernieuwend, staan er niet teveel spelfouten in en vooral leest het lekker weg.

TKW is erg blij met de 11de plek van de 42 en feliciteert natuurlijk de nummer 1: Rebels Notes regelmatig zullen de scores up-to-date gebracht worden.

We denken dat er nog wel een paar plaatsen in zitten. De site wordt nu overal ter wereld lokaal gecached waardoor deze voor iedereen razend snel geworden is. Qua content hebben we steeds meer exclusieve interviews en blogs en columns.

Help mee en schrijf ook voor TKW zodat we bij de volgende telling op nummer 1 staan in de seksblogggers index!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*