Slavin Joy – Arnhem

Studio Donna Fiera heeft een nieuwe aanwinst, Slavin Joy. Ze wordt beschermd door Meesteres Tess. Wil je een sessie met Mrs Tess lekker kinky afsluiten boek dan joy als toetje en ze zal de laatste 15 minuten bij je sessie zijn. Onder begeleiding van Meesteres Tess kan je lekkere kinky spelletjes met haar spelen.

Maar wil je Slavin Joy echt eens goed aanpakken boek haar dan alleen en laat haar zien wie de baas. Je kan haar vastbinden en al haar ondeugendheid er eens goed uitslaan tot ze zich volledig aan je overgeeft. Hou je meer van een lustslavin dan zal ze je verleiden en teasen terwijl je toch altijd alle controle behoud. Natuurlijk moet je haar grenzen respecteren maar binnen de afspraken heb je alle vrijheid.

Kom snel spelen met Slavin Joy!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*