November Menu Mistress Shane

Deze maand heeft Mistress Shane besloten jullie mee te nemen naar alle leuke feestjes en evenementen die ze de komende maand November wil bezoeken. Ze hoopt uiteraard zoveel mogelijk feestbeesten te ontmoeten daar. Het wordt een mooie rondreis door Nederland en Belgie.

Op zaterdag 7 november begint de reis bij het Fetish Project in Brussel, een ‘dress to impress’ fetish feestje op een boot in hartje Brussel. Er is een gezellige bar, live muziek met een DJ, een dansvloer en zelfs een kleine speelruimte op het bovendek. Ongeveer een paar honderd bezoekers kunnen daar eens lekker los gaan op muziek in een kinky omgeving. Deze komende editie is speciaal omdat de gastvrouw Meesteres Salem Haar verjaardag viert. Op de onderstaande flyer is alle info te vinden.

F_P46a-fly_November2015_front02

 

Tijd voor uitslapen heeft De Lady nauwelijks want de volgende middag op zondag 8 november is het weer tijd voor de Kinky Warehouse Sale in Spijkenisse, ditmaal de Lustrum editie. Tientallen standhouders proberen dan weer diverse leuke tweede hands kinky toys en kleding een 2e leven te geven. Natuurlijk kan er ook nieuwe speeltjes en kleding worden gekocht. Ook Mistress Shane heeft weer leuke kleding in de aanbieding. Op onderstaande flyer vind je alles over dit evenement. De muziek wordt weer verzorgd door BDSM radio en vergeet de goodiebag niet als je weer huiswaarts keert !

20150907_JETTEVENTS_KWS_FET 210x210 - Edited (2)

 

 

Het 2e weekend van November is Noord Holland aan de beurt. Om te beginnen op vrijdagavond viert Mistress Shane Haar verjaardag met een bezoekje aan de (met recht) wereldberoemde Showboat van Meesteres Manita. Op deze drijvende parenclub wordt elke 2e vrijdag van de maand een heuse BDSM tempel gecreeerd voor zo’n 400 bezoekers. Op onderstaand affiche en Haar website is informatie te vinden over een van Europa’s bekendste BDSM feesten.

Manita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De volgende dag op zaterdag 14 november staat de DOMINATRIX op de planning, dit grootse Fetish Event hoeft geen verdere uitleg. Er zijn meerdere zalen, muziek, shows en fijnproevers kunnen enkele uren vooraf aanschuiven bij het Fetish Diner. Absolute aanrader voor liefhebbers van grootse Fetish feesten met een hoog dress to impress gehalte. Dat geldt zeker ook voor Mistress Shane die weer sharp dressed aanwezig zal zijn.

Dominatrix

 

 

De maand wordt waardig afgesloten in het laatste weekend op zaterdag 28 november als de WASTELAND weer aan de beurt is. Deze 1 van de grootste kinky feesten ter wereld sinds 1994 wordt 2 keer per jaar bezocht door meer dan 5000 kinksters. Een ware ‘place to be’ als je daar nog nooit geweest bent !

WASTELAND

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*