bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

Glazenwasser

Twee keer per jaar worden de ramen gewassen bij ons op kantoor. Verleden week hebben ze alle ramen aan de buitenkant gedaan. Twee gezonde stevige kerels gingen aan de slag met hoge druk spuiten, hoogwerkers en telescoopstelen. Ik heb er uren naar gekeken hoe ze op hun gemak het hele gebouw rondgingen.

Vandaag was de binnenkant aan de beurt. Ik had verwacht dezelfde kerels terug te zien maar tot mijn verbazing kwam een jonge vrouw de werkvloer oplopen. Ik moet haar omschrijven als volslank maar zeg liever gewoon vrouwelijk lekker met een stevige kont en dito borsten een rond gezicht dat gemaakt was om te lachen. Twintig nerds die meer computerstraling dan zonnestralen per dag incasseren staarden haar aan. Ze vond  dat totaal niet ongemakkelijk en nam meteen controle over de situatie. “Hey jullie weten al een maand dat we vandaag de ramen komen wassen, wat doet al die zooi er dan nog?”

Haar natuurlijke dominantie zorgde ervoor dat wij ons ongemakkelijk gingen voelen en niet wisten hoe snel we moesten opruimen voor haar. Geduldig stond ze te wachten tot we alles vrij gemaakt hadden. Met gemak sprong ze op de vensterbank en strekte zich helemaal uit om aan de bovenkant van het raam te komen. Haar gespannen spieren zorgden voor een prachtig zicht terwijl haar T-shirt omhoog kroop en tattoo op haar onderrug zichtbaar maakte. Ik ben niet zo’n fan van die tribale tattoo’s maar man wat paste dat bij haar. Mijn ogen gingen iets lager om haar bolle billen die op en neer deinden te bewonderen.

Tot mijn verbazing kreeg ik een fantasie hoe het zou zijn om haar billen hard te spanken. Ik hoorde bijna haar zwoele stem smeken om te stoppen terwijl haar lichaam kronkelde van de pijn vragend om meer. Op eens sprong ze van de vensterbank af en keek me vol aan mijn fantasie spatte uiteen en de sexy slavin veranderde weer in een gezonde Hollandse glazenwasser. Had het nooit gedacht maar misschien zit er toch iets dominant in me, alleen bij glazenwasser meisjes dan.

 

rug-tattoo-1

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*