Mijn eerste keer

Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk toch de stap gezet en loop mijn eerste fetish club binnen. Zo heel veel anders dan een normale bar is het niet. Nu ja ik denk dat de gemiddelde leeftijd vrij hoog is. Ik zit mannen in leer, vrouwen in spannende outfits. Maar veel mensen zaten eigenlijk gewoon in hun ondergoed. Ik was zelf over de top gegaan. Met hoge laarzen een faux leren jurkje die eigenlijk veel te strak en te kort was. Ik had een leren string aan wat niet veel meer dan een veter was. Ik hou er van als het leer tussen mijn lipjes kruipt en bij elke stap een heel klein beetje over mijn klitje wrijft. Ik zie een lege plaats aan de bar en bestel wat te drinken de man achter de bar vraagt of het mijn eerste keer is. Ja zeg ik en hij begint honderduit te vertellen over hoe lang ze hier al zitten en wie er allemaal komt. Ik snap de helft niet van wat hij zegt maar voel me meteen op mijn gemak. Terwijl hij vertelt komen er mensen drankjes bestellen en hij stelt hij me voor. Iedereen is eigenlijk best wel aardig. Ik was bang dat de club uit freaks en weirdos zou bestaan. Op eens hoor ik een luide knal gevolgd door een klein gilletje.

 

Ik kijk verbaasd op en Bart, de barman, zegt dat de zweepdemonstratie begonnen is, ga maar snel kijken. Ik loop richting het geluid en zie in de aangrenzende kamer een hoop mensen staan. Ik baan me een weg naar voren en zie uiteindelijk een jonge vrouw volledig naakt vast gebonden aan een kruis. Op haar lichaam zijn rode striemen te zien waar de zweep is neer gekomen. Haar Meester staat achter haar met een lange venijnige zweep. Hij is wat ouder maar wauw wat ziet hij er prachtige uit. Ik zie zijn armspieren bollen als hij de zweep naar achter brengt en met volle kracht het vastgebonden meisje slaat. Hij heeft een leren rok aan die op en neer danst met elke slag. Ik kan mijn ogen niet van zijn kontje afhouden en hoop dat de rok wat meer zal onthullen dan eigenlijk de bedoeling is. Na zeker 20 slagen is de rug van het meisje helemaal rood en ze ademt diep en langzaam, ze gilt niet meer bij elk slag en haar lichaam lijkt zich wel aan te bieden om meer te krijgen. Hij loopt op haar af en kust haar vol passie in haar nek. Ze duwt zich tegen hem aan en lacht naar hem waarna hij iets in haar oor fluistert. Het lichaam van het meisje verstrakt en ze heeft haar Meester een klein knikje.

Hij loopt naar zijn zwepen en kiest een lange zweep met een heel dun uiteinde. Langzaam gaat hij met zijn nieuwe zweep over de rug van het meisje. Wat een geil gezicht ik kan niet nalaten om een beetje met mezelf te spelen. Hij gaat nog even met zijn handen over het lichaam van het meisje en ik hoopte dat ik het was. Wanneer hij terug liep hadden we heel even oogcontact en hij moest even grinniken. Ik zat nog met mijn hand vol in mijn kruis. Ik begon te blozen en keek naar beneden vol schaamte. Opeens hoorde ik een nieuwe knal en meteen een luide gil van het meisje. Ik keek op en zag dat de nieuwe zweep een rode striem op haar lichaam had achter gelaten waar nu een klein beetje bloed uitkwam. Nu kwam de ene slag na de andere het meisje kronkelde van de pijn maar vroeg niet om te stoppen in tegenstelling het leek er op dat ze haar lichaam aanbood om meer. Na opnieuw 20 slagen was haar rug vol striemen met kleine straaltjes bloed. Het meisje beweegt niet meer ze hangt weerloos in haar bondage. De Meester neemt een gaasje verdrinkt dat in ontsmettings-alcohol. Hij loopt langzaam met een grote grijns op zijn gezicht naar het weerloze meisje en veegt het bloed weg met de alcohol. Het was alsof het meisje opeens bezeten was. Ze schrikt op en begint te gillen en te smeken om te stoppen.

Hij trekt zich er niets van aan en ontsmet netjes alle wondjes. Waarna hij haar passioneel begint te zoenen het meisje beantwoord zijn kussen gretig en probeert haar lichaam naar hem toe te bewegen. Wat een mooi zicht het van extreme pijn naar ultiem genot in seconden.  Ik ben zo geil dit wil ik ook ervaren. Ik wil zijn handen op mijn lichaam voelen weten hoe het is om zijn zweep te aanvaardden gretig en gewillig net zoals het meisje. Ondertussen heeft hij haar los gemaakt en een luid applaus stijgt op. Een wat oudere vrouw loopt naar haar toe en neemt haar liefdevol in de armen. De Meester kijkt even rond en komt dan naar me toe. Ik bloos en kijk naar beneden. Hij neemt me stevig vast en trekt me naar hem toe. Ik voel zijn gespierde lichaam en door zijn leren rok voel ik zijn mannelijkheid die duidelijk een beetje hard is. Hij fluistert in mijn oor. Ik heb je wel gezien, je was ondeugend door met jezelf te spelen zonder toestemming. Jij bent straks aan de beurt. Ik fluisterde angstig, Ja Meester.

 

Ingestuurd door Anna (email bekent bij de redactie)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*