Home Sweet home

Wauw, na zes weken is Meesteres eindelijk weer thuis. Gisteren was ik niet mezelf. Ik ben altijd een beetje zenuwachtig als ik naar Londen ga maar nu was het wel heel erg. Ik zit nu 4 weken in mijn kooitje en dat maakt alles ook erger. Over 2 weken komt Meesteres naar Eindhoven en mijn flat is een mega puinhoop dus nu was het moment om op te ruimen. Ik begon met de was en ging daarna van kamer naar kamer. Tijd om de lege flessen weg te brengen en te gaan shoppen. Ik kon nergens mijn portefeuille vinden na een uur zoeken uiteindelijk maar even in de wasmachine gekeken en ja hoor nog netjes in mijn kontzak zat het ding. Wat een zooi alle papieren aan elkaar geplakt ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan.

Door al dit gedoe was ik nu laat voor mijn vlucht omdat het komend weekend femdom retreat is. Zit mijn tas vol fetish kleding en ook mijn boeien. Eindhoven is zo’n strenge luchthaven. Ze hebben me al staande gehouden voor een zweep en een metalen chastity device. Ik ben al ondervraagd omdat ik zenuwachtig overkwam, het is elke keer weer een feestje. Het leuke van Eindhoven is dat je mee kan kijken op de x-ray. Mijn koffer kwam voorbij en je ziet alles precies zitten, mijn boeien en ook mijn collar. Daar heb ik “Property of Mistress Caramel” aan hangen. Deze keer kon lag het net horizontaal. Ik zie de vrouw die de x-ray bedient de diepte aanpassen en het contrast en toen kon je opeens duidelijk lezen dat ik van Madame Caramel ben. De vrouw keek even mijn kant op en ik keek wat ongemakkelijk naar beneden. Toen ging de band weer verder en kon ik zonder problemen weer verder inclusief mijn boeien en collar richting Londen. Meesteres haar vlucht was wat verlaat waardoor ik voor haar thuis kwam en nog even de tijd had om de boel op te ruimen. Uren later was ze er eindelijk weer. Na weken zonder haar verwachte ik dat we naar elkaar toe zouden rennen en in de armen vliegen. Maar nee zo gaat dat niet met haar ze belde aan en het enige wat ze zei was kom mijn koffer dragen. Toen ze eenmaal binnen was, was ze niet tevreden met de netheid van het huis en kon ik gaan poetsen. Nadat het huis schoon was, haar bagage uitgepakt was het al laat en gingen we slapen.

Ik wilde met haar praten, met haar knuffelen, haar voelen, haar proeven alles inhalen wat ik zo gemist had de afgelopen weken. Maar het licht ging uit en het was echt slapen. Deze morgen werd ik wakker zoals elke ochtend de afgelopen weken door mijn ochtenderectie tegen mijn kooitje. Ik deed mijn ogen open en keek recht naar de ontblote borsten van Meesteres. Ze had mijn sleuteltje omgedaan en die lag vredig tussen haar borsten te slapen. Ik kon niets anders dan verliefd kijken naar de schoonheid die naast me lag, naar mijn Meesteres. Alle onrust vloeide uit me weg. Ik was eindelijk weer waar ik altijd zou moeten zijn. Met een glimlach draaide ik me me nog een keer in een poging nog even te slapen voor de wekker gaat. Toen kroop ze tegen me aan en fluisterde, I missed you…

Madame Caramel

1 Reactie op Home Sweet home

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*