Femdom Retreat (Norfolk 2015)

Afgelopen weekend was ik samen met Meesteres bij het jaarlijkse Femdom Retreat van Mistress Ava von Medisin. In een prachtig mansion diep in England gaat het allemaal om female supremacy. In het totaal 14 prachtige vrouwen en een 20tal slaven zorgden voor een onvergetelijk weekend. Veel lifestyle couples zoals Meesteres en ik maar ook een aantal slaven die wilden beleven hoe het gaat als 24u per dag in dienst van je Meesteres moet staan.

mc_joris1Toen we er aan kwamen ging meteen mijn collar om en moest ik alles uitpakken. We hadden bijna alle speeltjes meegenomen want je weet nooit wat je nodig hebt tijdens zo’n weekend. Achter blijkt dat je met een gemene zweep een heel weekend kan hebben. De dames namen alle tijd om lekker bij te kletsen terwijl de slaven er voor zorgden dat ze niets te kort hadden. In de zitkamer stond een spankingbench wie niet meteen luisterde werd meteen onder handen genomen.  Ik stond achter mijn Meesteres klaar om te reageren op elk commando en keek mijn ogen uit. Het is toch iets bijzonders al die krachtige vrouwen in een ruimte.

Madame caramelDe volgende ochtend geholpen met het opdienen van het ontbijt en toen was het tijd voor foto’s en video’s. Samen met haar goede vriendin Mistress Ezada Sinn. Ik was de week er voor niet op mijn best geweest de kuisheid had zijn tol geëist. Meesteres had heel de week niet aangeraakt omdat ze wilde wachten tot dit moment. Samen met Meesteres Ezada zouden ze me met de zweep bewerken tot ik niet meer mijn pik dacht. De zwepen deden pijn heel veel pijn en al snel wist ik niet meer waar ik was en mijn hele wereld was pijn. Als ik Meesteres alleen was geweest zou ik in subspace beland zijn maar met een andere Meesteres en 3 slaven die zaten te kijken was ik niet op die manier met haar verbonden. Uiteindelijk hield ik het niet meer en begon luid te huilen waarna de Meesteressen me genade schonken.

Toen ik weer bekomen was, was mijn hoofd helemaal leeg, alle spanning uit mijn lijf vanaf nu kon ik er echt voor Meesteres zijn alle mannelijkheid van me afgeslagen vanaf toen was ik helemaal van haar, alleen voor haar. Na verschillende fotoshoots gingen we kijken wat de andere dames aan het doen waren. Blijkt dat bijna iedereen aan het spelen was. Er waren sissy maids, puppies, slaven, … iedereen was aan het genieten van het spel.

Wat me opviel dat er 2 echte oude mannen waren na een praatje blijkt de enne man van 81 dit al meer dan 30 jaar doet. Hij is whipping boy geweest in het OWK toen het nog de femdom plek van Europa was. Wauw wat kan die man een hoop pijn verwerken blijkt dat hij professioneel acteur is geweest en ’s avond heeft hij een prachtig stukje Shakespeare gespeeld voor de aanwezigen. De andere man was 84 en het was de eerste keer dat hij op een dergelijk evenement was en nog maar de tweede keer in zijn leven dat hij een Meesteres diende. Al heel zijn leven heeft hij met zijn bdsm gevoelens geworsteld. Zijn vrouw van wie hij zielsveel hield is twee jaar geleden overleden  na meer dan 50 jaar samen zijn en hij heeft haar nooit kunnen bedriegen door naar een pro Meesteres te gaan. Nu hij op het einde van zijn leven is en geen verplichtingen meer heeft naar zijn vrouw wilde hij eindelijk zijn opgekropte bdsm gevoelens vrijlaten. Hoewel zijn lichaam moeite had was hij de persoon die het meeste genoot van elk moment. Ik kan alleen maar diep respect hebben dat hij als nog er voor gaat. We hebben uren samen afgewassen en lang kunnen praten. Ik hou er van te luisteren naar mensen me zoveel levens ervaring.

games1Op zondag waren het slaven spelen in de tuin. Stomme spelletjes die alleen bedoeld waren om ons te vernederen en de Meesteressen te laten lachen. Niemand weet wie er uiteindelijk gewonnen had en Meesteres besloot om samen met Goddess Asha me met de zweep te geven. Het was de eerste keer dat ik buiten een sessie had een unieke ervaring. Daarna was het weer afgelopen, Meesteres ging thee drinken met de dames terwijl ik alles inpakte. Moe maar tevreden begonnen we aan de 2 uur durende trip terug naar Londen. Volgend jaar opnieuw!

 

whipping

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*