Vijf jaren plan

Vandaag kreeg ik een mailtje van mijn baas of ik een vijf jaren plan kon maken voor de afdeling. Omdat hij zelf met vakantie is vraagt hij de mensen die er al het langst zitten er eentje te schrijven en dan gaat hij ze samen voegen. Wat een opdracht zeg! De kans dat ik hier nog werk in 5 jaar is wel heel erg klein.

Ik krijg dan ook ook niets op papier en kan alleen maar denken waar Meesteres en ik zijn in vijf jaar. Ze voegt steeds meer elementen aan onze femdom relatie toe. Als ze op dit tempo doorgaat dan ben ik over 5 jaar ergens in een donkere kerker opgesloten met een permanente collar en een dichtgelijmde kuisheidskooitje niet wetend hoe zonlicht er weer uit ziet.

Nee over 5 jaar hoop nog dichterbij haar te staan dat ik op haar behoeftes kan inspelen voor ze beseft dat ze er eentje heeft. Dat we zonder praten met elkaar kunnen communiceren dat we volledig 1 zijn voor de buitenwereld maar twee krachtige personen binnen onze relatie. Ik weet het ik ben een romanticus de waarheid zal wel ergens tussen in zitten. Ze verlegt graag mijn grenzen dus ik zal over 5 jaar vast een nieuw chastity record hebben en ik hoop dat ze de moeite neemt te investeren in gedragstraining.

Ik hou heel erg van mijn puppy training. De hele wereld wordt dan heel klein, bewegen als Meesteres beweegt, commando’s meteen opvolgen, blij en enthousiast reageren op alles wat Meesteres wilt. Het klinkt allemaal zo eenvoudig maar om commando’s snel op te volgen moet je trainen veel trainen anders zit er in alles in een korte pauze. Ja daarin wil ik gegroeid zijn over 5 jaar. Maar heb nu nog steeds niet voor mijn baas of zou hij ook van Puppy’s houden?

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*