It is not easy being blue

Ik ben mijn nieuwe column al een tijdje aan het uitstellen. Maar ik kreeg net een heel lief mailtje met de vraag of alles goed met me gaat. Tja en dat is net het probleem, nee het gaat niet zo goed met me. Maar ik wil jullie niet opzadelen met mijn gezeur. Maar jullie vragen er om dus hier gaat mijn klaagzang. Meesteres is momenteel in het midden Oosten. Ze zou voor een maand gaan wat heel erg lang is voor mij om zonder te haar te zijn. Maar voor ze vertrok kreeg ik toestemming om zoveel te rukken als ik wil. Wauw dat is de eerste keer in 3 jaar dat ik carte blanche krijg.
Ik vond het opeens veel minder erg dat ze weg was en ik rukte meteen toen ze vertrokken was. Ik werd steeds geiler en rukte wel 3 keer per dag. Mmmmm wat lekker. Ik had natuurlijk kunnen weten dat Meesteres een plan had want het commando kwam “Chastity Now”

mistress2Kuisheid is altijd een lastige voor me, maar na bijna 2 weken constant rukken blijkt het nog veel lastiger te zijn dan normaal. Al na een paar uur was ik geil en moest ik vechten tegen mijn kooitje. Na een paar dagen was ik mentaal al helemaal gebroken. Meesteres wist precies wat ze deed.
Een goede vriend en mede sub vroeg of ik een biertje met hem ging drinken. Het was niet een biertje het ging hard, heel hard. Op het einde van de avond sloot zijn vriendin/Meesteres zich bij ons aan. Ik ken haar goed, ze zijn een bevriend koppel van ons en we spelen heel vaak samen en dan moet ik haar volledig dienen van Meesteres. Ze was meteen zoals gebruikelijk heel dominant naar me en ik kreeg in de kroeg een mep in mijn gezicht en ik liet het me overkomen zoals ik altijd deed met haar. Maar deze keer was Meesteres er niet bij. Ze domineerde me de rest van de avond en we stuurden zelfs foto’s naar Meesteres van wat we deden.
De volgende ochtend had ik een heel kwade Meesteres in mijn whatsapp. Ze was razend omdat ik een andere Meesteres had gediend zonder haar toestemming. Voor mijn gevoel was ik niet over de grens gegaan maar daar draaide het natuurlijk niet om. Ik ben van haar en moet voor alles toestemming vragen en dat heb ik niet gedaan.
mistressIk mag vanaf nu niet meer het huis uit gaan zonder toestemming van Meesteres alleen naar het werk. Een week later brak ik mentaal volledig ik slaap elke nacht maar een uur of 4 door de kuisheid en stuurde Meesteres een smeekbede voor genade. Natuurlijk kreeg ik die niet en Meesteres vertelde me nog eens goed wat mijn positie in ons relatie is. Ik ben van haar, alleen van haar en ze kan doen en laten met me wat ze wilt. Een paar dagen later vertelde ze me dat ze haar trip 2 weken verlengde. Ik barstte in tranen uit, nog een extra 2 weken zonder haar, dat kan ik niet. Ik durfde niets te zeggen tegen haar. Maar kon het niet laten om wat tweets de wereld in de sturen. Waar ze ook weer negatief op reageerde.

Ik ben nu een gebroken man, fysiek uitgeput door slaap gebrek, ik huil mezelf in slaap en wordt een paar uur later wakker met een kloppende opgesloten pik. Ik kan alleen maar denken aan mijn feestende Meesteres in Dubai met al haar rijke subs die haar fysiek en lichamelijk verwennen. Hoe moet je daar als hardwerkende Europeaan met een mager loon mee concurreren ????
Zo nu weten jullie het zoals je aan dit relaas kan merken, ben ik niet in staat om een column te schrijven. Misschien over een paar weken als Meesteres terug is dan is het femdom retreat en daar kijk ik zo naar uit!!

mistress3

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*