Femdom Ball – Londen 10 Oktober

Nog iets meer dan een maand en dan is het eindelijk zo ver: London Femdom Ball – Winter edition.

Van over de gehele wereld komen top Meesteressen in hun mooiste gala outfits naar Londen om dit mee te maken. Ondertussen is er ook een groep uit Nederland en Belgie die aanwezig zullen zijn. Het is dan ook een bijzonder event die je niet wilt missen.

De laatste tickets zijn nu te koop voor het volledige event. Ben je een slaaf zonder Meesteres sponser dan 1 van de dames. Het kost je slechts een beetje meer en dan ben je voor de hele avond gekoppeld aan een prachtige Meesteres die je moet dienen. Zo ben je nooit alleen en kan je beter genieten van deze femdom avond.

Na de hapjes en de shows is er een party. Het is nu mogelijk om je daarbij aan te sluiten om 10u gaan de deuren opnieuw open voor de late arrivals. Dan kan je als nog lekker mee feesten.

Kom dus lekker een weekendje naar Londen en ga shoppen overdag en feesten in de avond.

ball1

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*