Toilet Talk op 12 juli

Heb je altijd al interesse gehad in spelen met poep of dirty rimming, maar er nooit over durven of kunnen praten met anderen?

12 juli vindt er weer in discrete kring een borrel plaats waarbij je in ontspannen sfeer kan praten met anderen over hun toilet ervaringen! Miss Lynn Cane zal er ook zijn om vragen te beantwoorden en vanuit vrouwelijk perspectief te vertellen over haar eigen fantasieën en ervaringen.

Omdat wij discretie en privacy hoog in het vaandel hebben staan krijg je de locatie alleen te horen door ernaar te vragen en het sturen van een e-mail. Meld je dus snel aan!

Het is een meeting; dus je drinkt een drankje met gelijkgestemden. Er zijn geen kosten aan verbonden en er vindt geen ‘actie’ plaats; mocht je dat willen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Miss Lynn Cane voor een sessie.

Meer info op over de meeting en het onderwerp op de scat blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*