Google translate is niet altijd handig

Ik dacht dat ik veilig was door in het Nederlands te schrijven maar Meesteres had op de een of andere manier toch iets over mijn column mee gekregen. Gisterenavond waren we lekker uit eten geweest en toen we terug kwamen was het nog vroeg maar Meesteres zei dat we meteen naar bed gingen. Ik dacht niet aan speeltijd want Meesteres had een drukke dag gehad. Maar ze ging naakt op haar buik liggen op bed. Ik staarde naar haar prachtige rond kont en was vol verlangen naar wat komen ging.
Meesteres begon op haar telefoon te kijken en zei ik las dat je wel heel erg genoot van mijn kontje likken. Omdat je de laatste dagen zo goed was mag je me likken. Ik dook meteen tussen haar billen en begon haar kontgaatje te likken.  Ze was helemaal schoon en rook heel erg lekker een beetje aards helemaal niet vies super lekker. Ik werd keihard en genoot van elke lik. Na 10 minuten begon ik moe te worden. Meesteres zei sneller en dieper ik wil je toen helemaal in me voelen. Met vernieuwde kracht duwde ik mijn tong diep in haar kontje en ging snel op en neer alsof ik probeerde te neuken met mijn tong.
Na een paar minuten begon mijn tong heel erg pijn te doen en ik moest even rusten. Meesteres zei zonder op te kijken, doe je shock collar om je ballen en heeft me de afstandsbediening. Angstig zei ik ja Meesteres. Terug op mijn plek krijg ik meteen een shock, de eerste is altijd de ergste alsof een mes door ballen ging. Ik begon weer zo goed mogelijk Meesteres te likken. Elke keer als ik vertraagde haf ze me een klein shock.
Na een eeuwigheid gelikt te hebben was het niet alleen mijn tong die ik niet meer kon bewegen, mijn kaken deden pijn, mijn rug gilde het uit van de pijn. Ik moest Meesteres smeken om te mogen stoppen. Ik kreeg meteen de ene schok na de andere en opgekruld op grond keek ik smekend naar Meesteres. Volgens mij vind je mijn kontje likken helemaal niet lekker anders had je het wel volgehouden. Ik wil dat je oefen zodanig dat je de volgende keer kan doen wat ik zeg. Ze haf me nog een schok op standje hoog en wuifde me toen weg.
Oefenen hoe oefen je nu in vredesnaam kontje likken? Is dat zoals tongen met een halve sinaasappel?
Toen dacht ik aan de webwinkel die net contact met me had opgenomen. Normaal besteed ik er geen aandacht meer aan webwinkels genoeg maar deze promootte zichzelf als de grote maten winkel. Dus ik had even op de website gekeken of er iets leuks tussen zat voor Meesteres. Tijdens het rond klikken kwam ik de hummer tegen maar voor het eerst zag ik de variant met en mondje en ook een kontgaatje. Zou ik die durven kopen? Ik weet het niet, ik moest wel oefenen van Meesteres maar als dat koop weet ik zeker dat ze me in mijn kooitje opsluit voor de komende maanden.
Het spreekt me wel heel erg aan zo’n nep kontje ze hebben er ook een nep kutje in zwarte uitvoering dan lijkt het helemaal alsof ik Meesteres aan het likken ben. Ik weet het niet ik denk dat Meesteres dit bedoelt met oefenen. Maar de webwinkel is in elk geval heel interessant.

1 Reactie op Google translate is niet altijd handig

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*