Gedragen slipjes van Michelle

Michelle heeft een fetish, ze wil dat zoveel mogelijk mannen verslaafd zijn aan haar geur. Ze geniet ervan als iemand geilt op haar gedragen kledingstukken. Zeker als ze lekker gesport heeft en haar kleding doorweekt is met haar vrouwelijke geuren. Michelle is net 22 geworden en woont in Groningen. Ze geniet van haar jonge leven en wat is er mooier dan van je fetish je werk maken. Ze heeft dan ook een webshop geopend waar je al haar kledingstukken kan bestellen je kan zelfs aangeven hoe lang ze het gedragen moet hebben en of ze er ook op mag plassen voor de extra beetje Michelle.

Michelle is niet alleen een fetishist ze houdt er ook van om mannen te vernederen. Dat doet ze door opdrachten te geven via skype of eventueel via whatsapp.

Genoeg redenen om haar website te bezoeken en vergeten vooral niet even haar blog te bekijken.

 

voetjes

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. The Kinky Web | ssssluijterssexyblog

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*