De Ontmoeting Deel 5 ( slot)

Het was na het eten toen Meesteres Slavin en mij de opdracht gaf om naar de slaapkamer te gaan en iets wat klaar lag op bed aan te trekken. Meesteres had dat klaar gelegd toen wij druk waren met de afwas. Wij liepen de trap op en wandelden naar onze kamer toe. Ik liep naar het bed toe en zag daar een visnetbody liggen met een open kruis. Ik had toestemming gekregen om de boeien even af te doen, ik trok de laarzen uit en ook de rest van de kleding. Het masker hield ik gewoon op omdat ik geen toestemming had gekregen om dat af te doen. Ik pakte de body op en trok hem aan. Ook trok ik de laarzen weer aan. Ik keek even op het bed of er nog niet iets van een rokje of jurkje lag maar er lag niks meer. Ik dacht ‘het zal toch niet zo zijn dat we alleen deze body en laarzen moeten dragen vanavond?’ Ik had mijn kooitje nog steeds om en ik ging er vanuit dat dat nog wel om zou blijven ook vanavond. Ik draaide me om en liep naar de deur en stapte de kamer uit.

Slavin kwam ook haar kamer uit. Zij droeg geen visnetbody maar een maidpakje. We liepen naar beneden en stapten de grote kamer binnen waar Meesteres op Haar stoel zat en gingen netjes op onze kussens zitten naast de Meesteres. Zij liet ons een voor een opstaan voor keuring. “Zo slet je ziet er goed uit in die visnetbody, je clit en kutje mooi beschikbaar voor vanavond. En jij slavin, heel mooi jou zo in het pakje, ik neem aan dat je wel weet wat je vanavond dient te doen met zo’n pakje aan”. Waarop slavin antwoordde “Ja Meesteres ik mag bedienen vanavond”. Meesteres zei “Ja inderdaad en als je geluk hebt zal je misschien ook nog wel enig plezier beleven”.

Slavin moest al naar de keuken om alles klaar te gaan maken en te zetten, en ik bleef achter bij Meesteres. “Over een klein uurtje worden de eerste gasten verwacht slet” zei Meesteres “Ik wil dat jij de deur gaat openen en hen begroet met: Welkom, slet staat vanavond te Uwer beschikking. Begrepen slet?” “Ja Meesteres dat zal ik doen” was mijn reactie. “Keurig slet”. Meesteres genoot nog even van mijn sletten lichaam en Ze liet mij even voorover bukken zodat mijn kutje goed beschikbaar te zien was. Ze ging met een hand over mijn kontje en met zijn vingers nog even richting het gaatje. Zij controleerde of ik nog goed schoon was, gelukkig was ik dat.

De tijd verstreek en daar ging de bel. Ik stapte van mijn kussen op en liep naar de deur die ik open deed en daar twee mannen zag staan. “Welkom, slet staat vanavond te Uwer beschikking”. Op de gezichten van de mannen kwam een brede glimlach en ze keken me keurend aan. Ik ging hen voor naar de grote huiskamer en bracht ze naar Meesteres en zei: “Meesteres Uw eerste gasten zijn gearriveerd”. Meesteres verwelkomde hen en ondertussen ging weer de bel. Weer liep ik naar de deur en deed die weer open. Er stonden nu drie mensen, een man, een vrouw en een Tv slavin die aangelijnd en geboeid was. Ik verwelkomde ook hen zoals ik diende te doen en bracht ook hen naar de Meesteres die ook hen verwelkomde. Ik nam plaats op het kussen naast Meesteres zijn stoel en wachtte af wat er verder ging gebeuren.

Slavin kwam de huiskamer binnen met een dienblad, dat aan haar tepels bevestigd was door middel van een ketting. Op het dienblad stonden 6 kopjes met koffie, een kannetje met koffiemelk en een bakje met suiker. Ze liep de gasten een voor een langs maar natuurlijk als eerste onze eigen Meesteres. Slavin schonk de koffie in en vroeg ook of ze er wat in wilden. Na het inschenk rondje liep ze naar de keuken en nadat ze alles van het dienblad had afgehaald ging ze in de kamer achter Meesteres staan. Meesteres genoot tijdens het praten met de gasten van zijn bakje koffie en vertelde de gasten dat deze slet totaal bruikbaar zou zijn vanavond en dat er alles gedaan mocht worden met mij.

De eerste gast die binnen was gekomen wenkte mij tot zich. Ik keek en vroeg aan Meesteres of ik toestemming had en Zij zei dat ik gewoon mocht gaan als een van de gasten mij wenkte. Ik kroop naar deze gast toe en ik zei “U had mij gewenst Meneer?” “Dat klopt” zei hij “Sta eens op en kom eens voor me staan en draai eens een rondje”. Ik stond op en deed wat er gevraagd werd van mij. Hij keek aandachtig naar mijn clit die in het kooitje zat en zei “Dat is heel mooi en zoals het ook hoort opgeborgen”. Ik draaide me verder om en hij stopte mij toen mijn kontje voor hem kwam. Ook hij liet mij voorover buigen en inspecteerde mijn kutje. “Zo dat ziet er niet verkeerd uit slet” gaf de Meneer aan “Ik denk dat we er wel veel plezier aan gaan beleven”. Meneer gebood mij om weer naast Meesteres plaats te nemen en slavin kreeg de opdracht voor nog een koffieronde.

Ik werd na een klein half uurtje naar de kelder gestuurd, waar ik moest plaatsnemen in het midden op de grond en daar diende te wachten. Ik liep naar de kelder en nam plaats op de grond in het midden van de speelruimte. Mijn hart begon wat sneller te kloppen van de spanning. Wat kon ik verwachten en wat zou ik gaan voelen, en hoe? Ik probeerde kalm te worden en dat lukte me goed. Voor mijn gevoel duurde het een uur voor ik de eerste stappen hoorde op de trap. De deur ging open en iedereen kwam binnen en ging om mij heen staan. Ik moest opstaan van Meesteres en plaats nemen in de sling. Mijn armen en benen werden wijd vastgezet aan de kettingen van de sling die bevestigt waren aan een takel. Meesteres gaf aan dat ik iets naar beneden moest gaan liggen zodat mijn kutje goed bereikbaar zou zijn.

Meesteres pakte wat glijmiddel en een buttplug. Ze smeerde mijn kutje en de plug iets in en begon de plug bij mij naar binnen te duwen. De gasten genoten blijkbaar want de glimlach op hun gezicht werd groter en groter. De enige dame in het midden kwam naast Meesteres staan en nam het stokje even over. Ze pakte de plug beet en begon hem langzaam heen en weer te bewegen, je hoorde het gewoon soppen van het glijmiddel. Een andere gast kwam bij mijn hoofd staan. Hij had zijn broek en onderbroek al uitgedaan en ik zag een heerlijke pik voor me die nog niet geheel hard was. Ik bewoog mijn hoofd en probeerde hem in mijn mond te nemen, maar omdat deze man mij zat te teasen met steeds terugtrekken lukte dat niet. “Zo teef, neem hem in je mond en begin te zuigen zoals het hoort”. Ik sloot mijn lippen om die heerlijke staaf heen en begon hem langzaam te pijpen.

Ondertussen hadden ook de andere gasten zich uitgekleed en werd zelfs de tv slavin van de dame gebruikt om iemand te pijpen. De dienstmeid was inmiddels ook binnen getreden en had enige drankjes bij zich. De gasten hadden aangegeven voor ze naar beneden gingen wat ze te drinken wilden hebben. De man die ik aan het pijpen was trok zich terug en de volgende bood zich aan. Ik voelde dat de plug er uitgetrokken werd en hoorde de dame zeggen “Zo die is er klaar voor”. Ik dacht ‘waar ben ik klaar voor?’ maar daar kwam ik heel snel achter. Ik voelde iets tegen mijn kutje aanduwen en er ging iets heel langzaam naar binnen. Het bleek de Meesteres te zijn die de eerste honneurs waarnam.

Meesteres wisselde steeds af met de andere gasten en ik werd dus door vier man geweldig door geneukt. De slavin werd ondertussen onder handen genomen door de dame en ook de tv slavin van de dame kwam geen aandacht te kort. Het duurde niet lang of de eerste kwam klaar in mijn slettenbekje. Het zaad diende ik door te slikken. En zo volgden ze allemaal en werd ik flink doorgesmeerd en proefde ik verschillend zaad. De een was lekkerder dan de ander, maar op dat moment kon het mij niet schelen want ik was gewoon een slet in vol ornaat. Meesteres gaf aan dat er nog twee waren die wel klaar wilden komen en het mocht ook van Haar en de dame. Ik begreep al meteen dat het om de tv slavinnen ging en ook die moest ik pijpen en zij mochten mij neuken.

Nadat ook zij waren gekomen in mijn mondje en ik ook hun zaad had doorgeslikt was het tijd om even bij te komen. Voor hun dan. Ik werd losgemaakt en staand vastgezet aan het kruis. De Dame wilde ook nog wat en dat was mij stevig onder handen nemen met een flinke zwepen sessie en een cane sessie. De eerste klappen van de zweep kletsten op mijn lichaam dat al iets vermoeid was van deze hele dag. De striemen van vanmorgen waren ook nog pijnlijk en zichtbaar. Na de zwepen kwam de canes aan de beurt en ook die kwamen behoorlijk aan. Ik zat niet ver van een sub space af. De dame zag dat en ze gaf nog een paar flinke klappen en de laatste klap deed bij mij het licht uit.

Na enige tijd kwam ik weer bij en de eerste die ik zag was Meesteres. Zij had mijn hoofd op Haar schoot gelegd en over mij heen lag een deken om mij warm te houden. “Dank U wel Meesteres voor deze geweldige dag en avond” zei ik moe en voldaan tegen Meesteres. Zij glimlachte en zei “Graag gedaan slet van Me”. Ik keek om me heen met wazige ogen en ik zag niemand meer dan alleen Meesteres en slavin. De gasten waren al vertrokken en ik kon hen dus niet meer bedanken. Nadat ik weer bij mijn positieven was gingen we nog naar de grote huiskamer en zag ik op de klok dat het inmiddels twee uur was in de nacht. We dronken nog wat en namen nog een sigaret en toen besloot Meesteres dat het bedtijd was. We gingen naar boven en Meesteres wilde dat ik naast Haar kwam liggen. De laarzen mochten uit maar de body moest ik aanhouden. Ik ging naast Meesteres liggen nadat Zij er eerst in was gekropen en ik bedankte Haar nogmaals. Maar voor ik verder wat kon zeggen viel ik doodop in slaap.

Het was 11 uur op zondagmorgen dat we wakker werden. Vandaag zou ik weer naar huis gaan helaas, maar ik kon terugkijken op een geweldig spannend weekend. Ik mocht me even douchen en alles werd door Meesteres afgedaan. Slavin kwam er ook bij en samen namen we een douche. Na het douchen was het nog even ontbijten met mekaar en toen was het rond 1 uur tijd dat ik mijn koffer ging pakken en zou vertrekken naar huis. Ik nam afscheid van Meesteres en slavin en bedankte hen nogmaals voor deze geweldige ervaring. Ik pakte de koffer en stapte in de taxi die klaar stond om mij weg te brengen naar het station. Tijdens de reis naar huis was ik in de zevende hemel. Ik genoot enorm na van deze topontmoeting en viel in de trein nog even in een heerlijk slaapje.

The End

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*