De Ontmoeting Deel 4

Meesteres stapte naar binnen en deed de deur achter Haar dicht. Ik hoorde Haar voetstappen naderen. “Zo slet daar sta je dan klaar voor je Meesteres, in mijn macht het gehele weekend.

Je lichaam, ziel en geest ter beschikking aan Mij”. Ik knikte met een ja-beweging aangezien ik niets kon zeggen omdat de mondkap dicht zat. Ik kon ook niks zien omdat mijn oogkleppen gesloten waren. Ik voelde de handen van Meesteres nu mijn lichaam aanraken, de nagels tergend langzaam over mijn rug, dwalend naar beneden en terugkomend via de voorkant omhoog. Meesteres gaf aan dat Zij tevreden was met mijn sletten lichaam.

Zij liep naar de wand toe en ik hoorde Haar iets van de wand afhalen. Ze kwam weer mijn richting op en ik hoorde Haar zeggen: “Slet, je kut naar achter en je hoofd naar voren en bied je goed aan”. Ik deed wat er van me verwacht werd en bood mijn kutje en kont goed naar achteren aan. Na enkele seconden voelde ik een klap van de zweep op mijn sletten kont en het drong behoorlijk door. Direct volgden er nog vele klappen die steeds harder aankwamen. Ik begon langzaam te kreunen van deze heerlijk slagen. “O, slet vindt het heerlijk zo te horen slavin” zei Meesteres “Ik geloof dat ik maar iets anders moet pakken”. En dat gebeurde ook. Ze liep weer richting de wand en pakte er weer wat vanaf. Ik kon nog steeds niks zien en wist dus niet wat ik kon verwachten.

Daar kwam ik snel genoeg achter, want voordat ik er erg in had ging er een enorme pijnscheut door mijn kont en lichaam heen. Ik kon wel raden wat Meesteres gepakt had, dat was volgens mij de cane. Ze speelde er mee, van zachte tot harde klappen die neerkwamen op mijn slettenkont. “Kijk dat zie ik graag, een streepje” zei Meesteres, “Eens zien hoeveel er op kunnen aan beide kanten”. En dat gebeurde ook! Tientallen slagen kwamen neer en neer en de pijn werd steeds heftiger, maar ook steeds lekkerder. Ze wisselde de slagen af met strelingen van de vingers en ik voelde Haar hand op mijn clitje dat nog steeds veilig was opgeborgen in het kooitje.

Meesteres liep weer even weg en ik hoorde Haar adem toen Zij weer voor me stond. Ik voelde wat gefriemel aan m’n clit en ik merkte dat er een touw om mijn ballen werd gedaan. Het touw werd tussen mijn benen naar achteren gehaald en vastgemaakt aan het oog dat een kleine meter achter mij in de grond zat. Zo kwam er spanning te staan op mijn clit en ballen. Meesteres streelde met Haar vingertoppen over mijn clit en ballen heen en zei “Zo die staan er mooi bij, eens zien hoelang je zo vast kan staan slet”. Ze liep om me heen en ik voelde dat mijn kont uit mekaar werd geduwd. Ik voelde enige nattigheid tussen mijn billen en ik begreep wel wat het kon zijn. Enige tellen later werd er iets tegen mijn kutje geduwd en gleed heel zachtjes iets naar binnen. Het voelde pijnlijk maar ook gaf het me wel een kick dat ik gevuld zou gaan worden. “Zo slet, eens kijken of we je kutje een beetje kunnen oprekken en geschikt kunnen maken voor gebruik”.

Mijn adem stokte een aantal keren omdat ik niet gewend was dat ik iets in mijn kutje had. Ik wist niet wat er in zat, maar ik voelde dat mijn kutje open werd gespreid en ik besefte dat er vermoedelijk een eendenbek in zou zitten. Weer waren er die pijnscheuten en die werden steeds heftiger, maar ik wist dat ik er doorheen moest. Tenslotte was ik, doordat ik binnen gegaan was, mijn totale controle over mijn lichaam kwijt en had ik niks meer te willen of in te brengen. Daar stond ik dan, geboeid en gevuld, beschikbaar voor Meesteres. Ik hoorde Meesteres weer van mij weglopen en wist niet wat Zij zou gaan doen. “Zo slavin, en hoe vind je het om zo een slet vast te zien staan?” Waarop slavin antwoordde “Heel mooi om te zien Meesteres, ik kan niet wachten om met zijn clit te mogen spelen”. Meesteres zei dat dat wel goed zou komen dit weekend.

Meesteres gaf aan dat Zij wat wilde drinken en een sigaret wilde hebben. Slavin deed wat haar opgedragen was en ging drinken halen en ook de sigaretten van Meesteres. Ze gaf Meesteres Haar drinken aan en stak een sigaret aan en ook die gaf ze aan Haar. Meesteres stond op uit de stoel en kwam weer naar mij toe. Zij voelde even aan mijn ballen en ook voelde Zij of de eendenbek er nog goed in zat. Daarna haalde ze mijn mondkap weg en ook mijn ogen werden bevrijd van de oogklep. Ik draaide meteen mijn hoofd van Meesteres der gezicht weg, omdat ik Haar niet mocht aankijken zonder toestemming. Ik werd los gemaakt en ook de zak bondage werd er afgehaald, de eendenbek werd er uitgehaald en ik mocht me even bewegen.

Meesteres pakte de riem beet en beval me om mee te lopen. We liepen richting het bed dat in de hoek stond en ik moest plaats nemen op mijn knieën op het bed met mijn hoofd naar Haar toe. Meesteres kwam voor me staan en ik zag dat Ze inmiddels een strap on om had. Het werd tijd om eens te oefenen gaf Meesteres aan, ik moest mijn mond openen en langzaam mijn mond er om heen sluiten en beginnen te bewegen.

Slavin mocht nu naast me komen en ook zij mocht Meesteres heerlijk verwennen. Ik moest van Meesteres omdraaien en mijn kont en kutje gericht naar Haar toe aanbieden. Slavin had hem aardig stijf gehouden Grinzzzz en ze deed er een condoom om. Er werd wat glijmiddel op mijn kutje gesmeerd en na enige tellen liet Meesteres de voorbind even ruiken aan mijn kutje, waarna Zij hem er langzaamaan in begon te duwen en hem er steeds dieper in bracht. Kleine bewegingen werden steeds grotere bewegingen en steeds dieper en dieper werd ik genomen door Meesteres. “Dat is waar een slet zoals jij goed voor is” zei Meesteres, “Getraind worden tot neukslet”. Ook slavin moest zich omdraaien en haar kutje vrij maken, ook zij kreeg een beurt van Meesteres en we genoten er beide van om zo dienstbaar te mogen zijn.

Meesteres gaf hij aan dat vanavond enige gasten zouden komen en wij ook voor hen dienstbaar moesten zijn, in alle vormen en maten. Slavin en ik moesten ons weer fatsoeneren en dienden ons boven te melden. Zittend naast Haar mochten wij ook wat drinken en even ontspannen.

Lees verder in deel-5

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*