De ontmoeting Deel 2

Slavin pakte een scheermes en begon me te scheren. Ze startte met mijn benen en ging zo omhoog. Na enige tijd was mijn voorkant geheel geschoren en was het tijd voor mijn achterkant. Ik moest me omdraaien en op mijn knieën gaan zitten en mijn kontje naar achteren doen, zodat mijn (zoals zij het noemde) kutje goed bereikbaar en zichtbaar was. Ik voelde het water en schuim op en tussen mijn billen komen en ook die werden deskundig geschoren. Ze kon het niet laten om even met een vinger heel langzaam over mijn gaatje heen te gaan. Nadat ook dit geschoren was inspecteerde ze me of alles werkelijk was meegenomen, want ze wist, dat als het niet geheel glad zou zijn, dat zij het zeker zou voelen van de Meesteres.

Ze zei dat ik gereed was en dat ik even onder de douche kon springen en dat ze daar nog iets in petto had, maar dat kwam wel als ik er onder zou staan zei ze. Ik liep iets verder de gang door en keek om me heen of ik niet ergens een glimp van Meesteres kon zien of vinden, maar helaas dat was niet het geval. Bij de douche aangekomen lag er al een handdoek klaar en ook een washandje. Ik draaide de kraan open en wilde er onder gaan staan. Op dat moment, precies de juiste timing, hoorde ik achter me de slavin zeggen: “Even wachten, er is nog iets dat eerst gedaan moet worden”. Ik draaide me om en keek verbaasd naar haar. Zij moest lachen en zei dat ik toch niet dacht dat dat het al was? Ik antwoordde maar met nee, dat leek mij het beste antwoord op dat moment.

Achter haar rug vandaan kwam een soort van zak van rubber, met daaraan een slang met iets van een mondstuk erop. Ik diende op mijn rug te gaan liggen, met mijn benen tegen de muur aan, hoog de lucht in. Slavin hurkte over mij heen, waardoor ik iets zag dat mijn tong over mijn lippen liet dwalen. Daar zat netjes een kooitje met een slotje onder haar rokje en geen slip! Uiteraard zag ze mijn reactie en lachte weer en gaf aan dat ik er alvast maar aan moest wennen. Wat ze daarmee bedoelde daar zou ik gauw genoeg achter komen. Ondertussen had ze de slang al in mijn kutje gedaan en de zak opgehangen aan een haakje dat iets boven ons hing. Het was ook al gevuld met water van de douche. Het was tijd voor mijn eerste spoeling, want Meesteres wilde wel een gespoelde achterkant zien.

Het spoelen nam een klein half uurtje in beslag, zeker omdat het een paar keer gedaan werd. En toen mocht ik een heerlijke douche nemen. Ik nam de shampoo en ging met het washandje over mijn letterlijk naakte lichaam heen. Wat voelde dat raar, dat je totaal geen haar meer voelde waar dan ook, en dat zelfs je benen en armen kaal waren. Ik stapte onder de douche vandaan en begon me af te drogen. Ik ruimde de douche iets op en liet hem netjes achter. Ik riep de slavin en die kwam mij halen.

Ik wandelde achter haar aan en kreeg ondertussen te horen dat er drie slaapkamers waren, 1 voor de Meesteres en 1 voor haar en de laatste zou dit weekend de mijne zijn. We liepen naar haar kamer en stapten naar binnen. Eenmaal binnen vielen mijn ogen zowat uit mijn oogkas, wat ik allemaal om me heen zag was oa een bed dat ook als Bondagebed werd gezien. Aan de muur hing een kruis en aan het plafond een takel, met daaraan ook bevestigd een sling. Ik zei tegen de slavin dat ze een gave kamer had, waar ik als antwoord op kreeg: “Wacht maar af tot je je eigen kamer straks ziet”.

We liepen richting het bed, waar ze al wat kleding en spullen klaar had liggen, waaronder ook een tasje. Ze gaf aan dat ik het rokje, de blouse en de hold ups aan moest doen. In het hoekje bij de kast lagen laarzen van diverse maten, daar moest ik de juiste maat uit zoeken en die ook aantrekken. Ik begreep eigenlijk niet waarom, want het was inmiddels al aardig laat geworden en ik nam aan dat het ook wel bijna bedtijd zou zijn, dus waarom je dan geheel aankleden? Maar zoals er gezegd was diende ik, zodra ik het huis binnengestapt was alles te doen, dus ik deed braaf wat me opgedragen werd.

Ik trok als eerste de hold ups aan en daarna de blouse en het rokje. De slavin bleef er bij staan en keek hoe ik mij aankleedde. Ze had ook nog een lange pruik liggen en een tasje met make up, maar die hoefde ik vannacht beide niet op. Wel pakte ze uit de kast een Leren Masker met oa een rits aan de voorkant bij het mondgedeelte en met oogkleppen die ook dicht konden. Ze trok dit over mijn hoofd heen en zorgde er voor dat het Masker goed kwam te zitten met de gaten op de juiste plek. Ze trok de veters strak aan de achterkant en ik voelde dat het Masker strak om mijn hoofd kwam te zitten. Daarna pakte ze nog iets uit de kast, een collar, enkel en polsboeien en nog een tasje. Het tasje zette ze bij het andere tasje op bed neer en ze deed mij de collar om en ook de boeien, waar uiteindelijk slotjes op gingen, net zoals op de collar.

“Zo” zei ze “Nu krijg je nog 1 ding om en ik denk wel dat je een vermoeden zult hebben wat dat is”. Ik keek haar aan en zei “Om eerlijk te zijn niet echt”. “Echt niet?” vroeg ze. Ik schudde van nee. “Nou, ik geloof dat je straks in de douche al iets gezien hebt toen ik hurkte” zei ze. Toen viel het kwartje bij me en besefte ik dat ik ook zo’n kooitje om zou gaan krijgen. Ze pakte het tasje en haalde daar een doosje uit. Ze vertelde dat dit een geheel nieuwe was, die ze vanmiddag moest gaan halen in opdracht van Meesteres. Het kooitje werd uit de doos gehaald en ook de bijbehorende zaken oa de ringen en het slotje. De juiste maat ring werd uitgezocht en gepast en toen was het tijd om gedag te zeggen tegen m’n vriendje. Ze schoof de kooi er omheen en deed de pinnen door de gaatjes in de ring en de kooi. Toen maakte ze het slotje er aan vast en haalde ze het sleuteltje er uit. Ik dacht: “ik krijg vast het sleuteltje wel voor in de nacht’ maar dat had ik goed mis. “Zo, die lever ik zo in bij Meesteres” zei de slavin. Daar stond ik dan, gekleed als tv slavin, waar ik niet op had gerekend omdat ik al aangegeven had dat ik graag een weekend als totaal slaaf wilde leven. Dat had ik ook gehoopt of verwacht, en dan ook nog eens geheel geboeid, met masker op.

Slavin gaf aan dat het nu tijd was om even wat te gaan drinken. Daarna was het tijd om naar bed te gaan want het zou morgen vroeg dag worden. We gingen even naar de keuken en dronken wat. Toen liepen we weer naar boven en liet ze mij mijn kamer zien.

Lees verder in deel-3

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*