De ontmoeting Deel 1

Na enige weken mekaar gesproken te hebben op een chat/mail, was het het moment aangebroken dat ik Haar zou gaan ontmoeten. Ik kreeg de opdracht om mij vrijdag, in het begin van de avond te melden als ik op de trein zou stappen. We hadden afgesproken dat ik tot zondagavond bij Haar zou blijven.

Het was vrijdag, de dag van de eerste ontmoeting met Haar. Ik fietste snel naar huis vanaf mijn werk en stapte heel snel onder de douche. Ik kleedde mij na het afdrogen aan en pakte gauw een koffer in. Er hoefde niet veel mee, aangezien de Meesteres al had gezegd dat er veel kleding en spullen bij Haar lagen. Vol goede moed en met enige spanning verliet ik het huis en liep naar het station, om daar de trein te pakken richting de woonplaats van Meesteres. Ik stuurde een berichtje dat ik in de trein stapte en kreeg meteen antwoord terug met het volgende bericht:

‘Er zal een auto voor het station klaar staan met een dame er in. Daar stap je bij in en je krijgt meer instructies van haar’.

Ik keek even verbaasd naar het berichtje. Dame? was de gedachte die het eerst in mij op kwam? Maar ik liet de vraag maar rusten en wachtte geduldig af wat of wie ik zou aantreffen.

Na een uurtje reizen kwam ik aan op het station en liep ik naar de afgesproken plek toe. Daar aangekomen stond er inderdaad een auto klaar. Voor de auto stond een dame. Ik besefte dat het niet zomaar een dame was maar een Tv. Zij bleek slavin te zijn van de Meesteres. Ze begroette mij en stelde zich voor, hetzelfde deed ik ook. De koffer werd in de achterbak gedaan en ik stapte naast haar in de auto. Ze gaf aan dat het nog even rijden was en zij mij ondertussen instructies zou geven in opdracht van Meesteres.

We reden weg vanaf het station en kletsten wat met mekaar. Na een tijdje begon ze over de instructies. Eerst gaf ze aan dat ik deze avond Meesteres nog niet zou zien maar morgenvroeg pas. De 4 instructies waren:

1; Bij binnenkomst dien je je in de gang geheel te ontkleden en je kleding in de mand te doen die daar klaar staat.

2; Je dient de aanwijzingen op te volgen die je zult krijgen van de slavin.

3; Onder geen beding mag je de Meesteres aankijken zonder Haar toestemming.

4; Bij het betreden van het huis ga je accord met volledige overgave dat weekend aan de Meesteres en zul je alles opvolgen en uitvoeren wat er van je verwacht wordt.

Ik gaf aan dat ik de instructies oke vond en er wel mee kon leven.

Na enige tijd gereden te hebben kwamen we aan bij het huis van Meesteres. Ik pakte de koffer uit de kofferbak en liep achter de slavin aan richting de deur. Zij vroeg nog “Weet je zeker dat je het wilt? Je kan nu nog terug”. Ik antwoordde dat ik zeker niet terug wilde en dat ik bereid was om verder te gaan. Hierop deed ze de deur open en stapten we naar binnen. Ik keek mijn ogen uit! De gang waarin we stonden was vrij lang en hoog en er was sfeerverlichting. Aan de rechterkant, vlak bij de deur, stond een mand klaar. Zoals er verwacht werd kleedde ik mij meteen volledig uit en deed mijn kleding in de mand en zette mijn koffer er naast. Ik zag slavin met een glimlach tevreden kijken en ik besefte dat de eerste instructie keurig was uitgevoerd.

Slavin gaf aan haar te volgen dus ik liep achter haar aan. We liepen een trap op naar de eerste etage. Daar deed ze een deur open en zei tegen me dat ik plaats moest nemen op een soort van massagetafel en dat ze zo terug was. Ik nam plaats en wachtte gespannen af wat er ging gebeuren. Na enige minuten hoorde ik de hakken van slavin weer dichterbij komen. Toen ze binnenkwam zag ik dat ze een grote schaal en een handdoek in haar handen had. Ze zette die neer op een tafeltje dat naast de massagetafel stond en vroeg of ik er klaar voor was, want dit zou wel even kunnen gaan duren. Ik vroeg waarvoor ik klaar moest zijn en kreeg te horen dat er nog een 5de instructie was. Dat was dat ik volledig geschoren zou gaan worden, dus zowel benen, armen en oksels als de schaamstreek en mijn achterkant. Ik zuchtte en besefte dat dit inderdaad wel even kon gaan duren want alles zat er nog…

Lees verder in deel-2

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*