De fetish blog van Jennifer

Hey ik ben Jennifer 31 jaar en ik beheer fetish-blog.nl en ben zelf 12 actief in de erotische branch.


Ik ben de blog begonnen om fetish wat meer bespreekbaar te maken.
Ik ben zelf een meesteres ( 9 jaar) BDSM is dus mijn fetish en merk dat er heel veel taboe rust, niet alleen op seks in het algemeen, maar vooral op fetish in het algemeen.


Zelf ben ik al 10 jaar een webcamgirl en merk dat heel veel mensen een fetish hebben maar daar niet over durven te praten.
Zelfs in een relatie is het vaak een geheim.

Ik probeer zoveel mogelijk fetishen te bespreken en het gesprek te openen, maar je vind wel het meeste over de SM op mijn blog.
Niet alleen omdat daar mijn passie ligt maar ook omdat dat voor mij nog steeds de meest interessante fetish is die er is, met vele diverse aspecten en veel personen die enigszins iets met SM hebben.


Het leuke ervan is dat iedereen weer anders tegen BDSM aan kijkt of naar andere dingen getrokken wordt maar wat ik het meest interessante vind is de filosofie achter de BDSM.


Door met veel mensen te praten over SM en andere fetishen kom je tot interessante overeenkomsten die ik graag uitdiep.

Wanneer je zelf SM beoefend merk je dat je in de jaren groeit niet alleen in het spel maar zeker in je hoofd waardoor het spel anders wordt en uiteindelijk ook echt de top bereikt (zoals ik het zie).


Hoe langer je aan SM doet hoe minder het uiteindelijk om de seksuele handelingen gaat en meer om het “MIND Game” gaat.

Heb je een fetish waar je niet over durft te praten of waarvan je denkt dat het vreemd is neem dan zeker eens een kijkje op mijn blog.
Er is altijd wel iemand die net zo’n fetish heeft als dat jij hebt en het is zeker niet iets waar je je voor zou moeten schamen.

 

Jennifer

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*