Autonomous Sensory Meridian Response

Ik heb altijd gedacht dat het door mijn muzikaliteit kwam, door mijn gevoeligheid voor de schoonheid van geluid. Zachte vrouwenstemmen, het geknisper van een cellofaan papiertje dat verfrommeld wordt, het klikkende geluid van biljartballen op het laken, het spinnen van de kat, het knakken van bubbeltjesplastic……….

Ik heb ook gedacht dat het door mijn eigen geilheid kwam, door de stomende, dampende fantasieën die, ergens tussen hersenschors en balzak in, diep in mij ontstonden. Ik dacht dat het kwam door de hypnotiserende werking van vrouwenvingers die gleden langs het gladde vochtige glas in de kroeg, door haar zachte zuchten als ze aan haar krullen friemelde, door haar vingers die rustten op de letters, op de woorden, op de bladzijden in het boek.

Ja, ik was dichtbij een verklaring, maar ik had er geen woorden voor. Maar ik ben er nu achter dat er een naam voor bestaat. En als iets een naam heeft, is een verklaring nabij. Die verklaring is er nog niet. Maar de ervaring, het brain orgasm wel.

ASMR is het label waar dit allemaal onder valt. Test hieronder je eigen gevoeligheid voor ASMR vlak voordat je naar bed gaat. Het is verslavend maar totaal niet gevaarlijk en je valt er ook nog van in slaap! Ik ben wel wat gewend, maar dit zijn wel de meest kinky filmpjes die ik de laatste jaren heb gezien….

www.luckymanbooks.nl

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*