Verslag deel 1 van uitzending rtl 5 extreem oktober 2014

Het was woensdag 8 oktober toen ik een berichtje kreeg van mijn Bazin dat ik aanstaande zaterdag om 19.00 uur klaar moest zijn bij Haar thuis.
Ik gaf aan dat het geen probleem uiteraard was en kreeg ook te horen dat ik beter in de middag al die kant op kon komen, W/we spraken af dat ik rond 2 uur daar zou zijn. Ik kreeg niet te horen waar voor het was en dus ook de reden niet, wel kreeg ik de dag er na dus op donderdag een hint dat ik mijn mond zou gaan gebruiken. Ja dan ga je er veel over nadenken en haal je van alles in je hoofd, zeker als Travo zijnde denk je dan aan bepaalde dingen.

De donderdag en vrijdag bleef ik er aan denken wat het kon zijn en had me er bij neer gelegd dat ik het wel zou zien of voelen of wat dan ook.
Zaterdag morgen stapte ik zoals altijd op tijd me bed uit en maakte me tas klaar en ook me shave dagje was weer tijd voor. Natuurlijk eerst voor dat alles even wakker worden met een heerlijk bakje koffie. Rond twaalf uur was ik volledig klaar en ook al gedoucht en aangekleed, tegen 1 uur stapte ik hier de deur uit met als bestemming het station waar ik de bus zou pakken om half twee richting de woonplek van mijn Bazin. Het was zonnig toen ik weg ging en toen ik de woonplaats binnen kwam was het helaas aan het regenen. Ik stapte iets na twee uur uit de bus en liep richting het woonadres van mijn Bazin. Daar aan gekomen begroete ik Haar en nam plaats op de bank naast Haar, daar kreeg ik dus te horen waar het om ging. Bazin zei dat er vanavond om zeven uur twee personen zouden komen van RTL 5 voor een voorgesprek over hoe W/wij de lifestyle beleven en wat het inhoudt. Dit was bestemd voor het televisie programma 5 Extreem van RTL 5, nu begreep ik ook waarom ik dus mijn mond zou gaan gebruiken 🙂 Ik stond nog in dubio of ik als sheila zou gaan of gewoon als marco, Bazin liet mij daar vrij in de keuze omdat ik als Travo nog niet uit de kast ben gekomen en ja als ik dus op tv zou komen als zijnde sheila dan kon dat ook nog wel eens gevolgen hebben voor mij wegens vele prive zaken. Ik besloot toch om als sheila het gesprek in te gaan en ik ging tijdens het eten maken mij omkleden, na het eten zou ik mij verder gereed maken oa make up enzv.

Het was inmiddels zeven uur en er was nog niemand te bekenen, er kwam als gauw een sms dat ze wat later zouden zijn. Nou ja wat later zeg maar gerust een uur later. Er kwamen twee jonge dames binnen en ze stelden zich netjes voor, 1 was even beetje angstig wegens de honden van mijn Bazin. Ze namen plaats op de bank en ik schonk wat te drinken in en nam ook plaats op de poefbankje naast me Bazin.
Er kwamen vele vragen over de lifestyle en hoe W/wij er in stonden en over dachten. Ook nog vele andere vragen kwamen aan bod.
Het gesprek duurde ongeveer een uurtje en tegen het einde kregen W/wij te horen als het een maandag goedgekeurd gaat worden en dat er dus een draaidag aan O/ons besteed gaat worden dan zou de draaidag/opnamedag al aanstaande donderdag 16-10-2014 zijn.
Dat was dus vrij snel en ja ik moest dus op maandag meteen vrij vragen en maakte de afspraak met hun dat ik het mijn Bazin zou laten weten voor twaalf uur die maandagochtend. Daarmee was ook deze voorgesprek tot het einde gekomen en werd er afscheid genomen.

Verbaasd keek Bazin en ik mekaar aan en namen S/samen een heerlijk drankje om het goed afgelopen gesprek waar W/wij bewust en zeker van waren dat W/we donderdag een opname dag zouden hebben te vieren. W/we kletsen nog wat na en later op de avond kwam ray ook thuis nadat hij helaas niet bij het gesprek kon zijn omdat ze te laat waren en hij een andere afspraak had. Ik en de Bazin lichtte hem in wat er besproken was en zo liep de avond ten einde en was het uiteindelijk tijd om te gaan slapen.

De zondag ochtend werd ik heerlijk wakker met nog terug denkend aan de avond er voor en vooral het gesprek wat plaats had gevonden. Was het inderdaad zo geweest of had ik gewoon gedroomd die nacht zat ik te bedenken. Maar als vlug besefte ik nee dit had ik niet gedroomd en wist dat het werkelijk was gebeurd. Begin van de middag besloot ik om naar huis te gaan en ik nam afscheid van Bazin en ray en liep naar de bushalte toe, mijn tas met kleding als zijnde sheila liet ik bij mijn Bazin staan mocht ik die nodig hebben de donderdag. Tegen half drie kwam ik thuis en heb de zondag heerlijk rustig door gebracht.

De maandag morgen was weer een gewone werkdag voor mij, ik kwam op de verzamelplek aan en riep meteen mijn voorvrouw even apart. Zij weet van mijn bdsm bestaan af en ik vroeg dus om een vrije dag wegens dat ik dus op tv zou gaan komen als vandaag de beslissing positief zou zijn door RTL. Dat was dus geen probleem en zo stuurde ik in de ochtend een sms naar mijn Bazin dat ik donderdag vrij zou zijn en misschien ook de vrijdag maar dat was nog niet zeker wegens een aantal zaken op het werk. De dag er na had ik een toolboxmeeting op het werk en ik besloot om de rayonmanager aan te spreken en te vertellen wat ik ging doen en ja dat het een privé aangelegenheid was en dat het geen invloed zou hebben op het werk ,maar dat ik wel wilde dat hun op de hoogte waren mochten er vragen gaan komen.
Gelukkig kreeg ik ook daar een positieve reactie op en nu was het voor mij gewoon nog even afwachten tot het donderdag was, want ja inmiddels wist ik al dat de opnames zou gaan plaats vinden. Ook had ik al gehoord dat ik vrijdag ook vrij zou zijn en de rest van de ploeg ook.
Dat kwam voor mij heel mooi uit omdat Bazin al aangeven had dat het een zware dag zou gaan worden en ik dus de vrijdag wel nodig zou hebben om bij te komen. Uiteindelijk was het woensdag einde van de middag en had ik dus weekend en had afgesproken met ray dat hij mij donderdag tegen de middag mij zou op pikken.

vervolg in deel 2.

1 Reactie op Verslag deel 1 van uitzending rtl 5 extreem oktober 2014

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*