Veerle – Deel 8

Toen ik thuis kwam, was al mijn geilheid verdwenen. Veerle was duidelijk kwaad op me en de vorige keer heeft me dat een pijnlijke rode kont gekost en kuisheid. Nu zag ze er echt kwaad uit. Ik lag al in bed toen er een berichtje binnen kwam van Veerle. Vieze oude man, ze had je dochter kunnen zijn! Ik voelde me zo schuldig. Ik stuurde terug “Het spijt me Mevrouw”  Ik kreeg meteen een berichtje terug, Geen Mevrouw maar Meesteres vanaf nu. Ik zal je leren je te gedragen als een goede slaaf. Zaterdag 3u strafsessie. Ik zuchte even diep maar was ook blij dat ik een kans kreeg van Veerle en antwoordde snel “Ja Meesteres”

De rest van de week bleef Veerle koud doen op kantoor. Ik deed mijn uiterste best om Petra aan de receptie te ontwijken en uiteindelijk werd het zaterdag. Ik werd wakker door een berichtje van Veerle. “Slaaf, ik wil je vanmiddag haarloos zien” extra straf voor elk haartje dat ik vind lager dan je nek. Ik antwoordde snel, ja Meesteres tot vanmiddag. Veerle zei niets meer. Ik sprong uit bed en begon aan mijn taak om mijn haar te verwijderen. Ik begon met mijn gezicht te scheren. Daarna mijn borsthaar, ik gebruikte heel veel scheerschuim en zette mijn mesje in het haar, deze kwam meteen vast te zitten de lange haren verstopten de mesjes. Even spoelen en nog eens proberen maar het lukte niet. Ik keek moedeloos naar mezelf in de spiegel.

 

Daar stond ik dan met een borst vol scheerschuim en geen idee hoe ik Meesteres moest gehoorzamen. Ik stond onder de douche en dacht. Ik ga naar het kruidvat daar hebben ze vast iets dat werkt. Een half uur later stond ik in het kruidvat, blijkt dat ze daar een half schap hebben aan ontharingsproducten. Voor de gevoelige huid, voor de intieme zone, speciaal voor haar allemaal in roze tubes niets dat er mannelijk uit zag. Ik stond moedeloos naar de tubes te staren en hoorde opeens naast me een vriendelijke vrouwe stem, kan ik U misschien helpen meneer.

Ik keek op en keek in een vriendelijk gezicht van een verkoopster. Ze was een donker meisje met lange krullen, volle borsten en kont waar je alleen maar naar kan staren. Ik stamelde, sorry misschien, werken deze ook voor mannen? Ze begon te lachen  en zei natuurlijk waar wil je het voor gebruiken. Ik voelde me rood aanlopen en zei, euch eigenlijk overal. Ze keek me van kop tot teen aan, ik voelde me nog roder worden en staarde naar de grond.

 

Uiteindelijk zei ze, ooo natuurlijk. Wat je het beste kan doen is eerst met de tondeuze alles op lengte brengen niet te kort en dan insmeren met ontharingscrème. Je kan deze gebruiken en ze nam een tube vast, toen aarzelde ze even en nam een tube waar intiem opstond en zei deze kan je daar beter gebruiken en ze keek even naar beneden. Ik voelde me zo ongemakkelijk maar tegelijk ook heel onderdanig. Ze nam nog een tube normaal en zei volgens mij heb je hier wel genoeg aan, kan ik U nog ergens anders mee van dienst zijn?

 

Nee mevrouw zei ik, ze keek me aan glimlachte even en zei o wat beleefd. Ik liep naar de kassa nam nog een doos Belgische pralines mee voor Veerle en rekende af. Wat is ontharingscrème duur zeg ondertussen was het bijna 12u ik moest opschieten.

verder lezen – deel 9

1 Reactie op Veerle – Deel 8

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*