Serena Williams is een winnaar

Ik zat een stukje naar de finale van Roland Gaross te kijken. Serena Williams nam het op tegen Lucie Safarova. Wat is een vrouw is Serena toch op haar 33ste nummer 1 van de wereld vol kracht en passie maar boven alles wat kan ze hard die bal raken. Gefascineerd kijk ik naar de precisie van de slagen. Ze raakt de bal met meer dan 200 km per uur op volle kracht waarna ze explosief rent naar haar volgende positie. Haar spieren spannen zich en haar gezicht krijgt een fanatieke uitdrukking waarna ze perfect gepositioneerd staat om met een nieuwe krachtsexplosie te bal over het net te slaan.

Ik laat mijn gedachten de vrije loop en al snel zie ik Meesteres Serena met een grote paddel in plaats van een tennisraket. Haar sub ligt weerloos vast gebonden op het spankingbankje. Serena kijkt even fanatiek en de paddel komt neer op de angstige sub. Hij vliegt met bankje en al door de kamer waarna Meesteres Venus hem net zo hard terug slaat naar haar zus.

Ik schrik op als ik zie dat Serena alweer een grand slam gewonnen heeft. Eindelijk snap ik nu waarom zoveel mannen uren naar sport kijken het zit hem niet in wat er op de TV is maar in de kinky gedachten. Maar wanneer Serena stopt met tennissen krijgt ze een uitnodiging voor Club Black Whip 🙂

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*