Mrs Kate Fabulous Feet party

Op 28 juni organiseert Mrs Kate alweer voor de 23ste keer Fabulous Feet & High Heels Party in het fetish café in Antwerpen.

Fijn ontspannen feestje voor footlovers, high-heellovers, nylonlovers, mannen die van voetengeurtjes en teennagelkleurtjes houden, voor Dominante en onderdanige voetaanbidders, en pure fetisjisten. Maar de nadruk ligt bij ons op de fetisj, NIET op het BDSM-gehalte!! Voor mannen die willen getrampeld worden, die een footjob willen (footjob-garantie), voor mannen die willen masseren, likken, ruiken, … én voor Dames die van schoenen, hakken, massages, voetverwennerijtjes houden, of die ook graag eens willen trampelen of een footjob willen geven.
Stand van Winky4You aanwezig. Steeds minstens 3 vaste Footbabes aanwezig!

party

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*