Meesteres Donna op zoek naar geldslaaf

Meesteres Donna uit Flevoland is een dominante vrouw in een gelukkige relatie. Ze is op zoek naar iemand die ze volledig kan vernederen. Alleen kan misbruiken en gebruiken. Je zal opdrachten krijgen via e-mail, de ene al meer vernederend dan de andere als dank zal je haar leven verrijken. Betalen dat je Meesteres zonder werken kan genieten in luxe terwijl jij je krom moet werken voor een simpele boterham alles is voor Meesteres.

Als je eenmaal bewezen hebt dat je alles voor je Meesteres over hebt dan kan Meesteres Donna beslissen tot persoonlijk contact. Maar alleen ten behoeve van jou training en haar plezier. Je hebt geen zeggenschap in wat er gaat gebeuren. Je kan alleen maar ondergaan. Misschien ben je er alleen maar zodat ze zich eens goed kan afreageren met haar zweep of moet je ervoor zorgen dat haar man hard is voor haar.

Denk jij dat je, jezelf volledig in dienst kan stellen van deze prachtige vrouw. Is weten dat haar leven dankzij jou beter is voldoende?
Stuur haar dan op een berichtje: Meesteres Donna

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*