Kinky Boy: Max

HET VERHAAL VAN MAX……….

De zon ging langzaam onder, kleurde de hemel met het prachtigste avondrood en tezamen met de in herfstkleuren getooide bomen gaf de natuur een indrukwekkend beeld van een mooie herfstdag die ten einde liep… Met een fonkelend glas rode wijn zat Max op zijn terras nog na te genieten van de mooie herfstdag. Eindelijk kwam er wat rust in zijn leven…

Het afgelopen jaar had in het teken gestaan van de moeizame scheiding van zijn , nu , ex vrouw, maar de papieren zijn nu allemaal getekend en hij kon verder met zijn leven. Hij had tijdelijk een vakantie chalet gehuurd in een bosachtige omgeving en was best tevreden met zijn plekje.

Vanmiddag was zijn jongere zusje op bezoek geweest en had ook nog wat huishoudelijke spulletjes meegebracht en een mand met boodschappen zodat hij geleidelijk aan zich wat thuis ging voelen hier.

Hij had 6 maanden bij een vriend gelogeerd maar nu de scheiding was uitgesproken vond hij het weer tijd voor zichzelf. Hij had dit vakantiechalet voor 2 jaar gehuurd zodat hij weer zijn eigen leven kon opbouwen en daarna zou hij wel verder zien. De scheiding had toch veel van zijn financiele reserves gekost, dus eerst maar weer eens wat verdienen en dan ging hij wel weer eens kijken of hij weer wat voor zichzelf kon kopen. Voorlopig zat hij goed. Zijn zusje vond dat hij nu maar ook weer eens een leuke vriendin moest gaan zoeken en had hem wat zitten pushen. “Zorg nu ook maar eens dat je er wat vlotter uit gaat zien ! ” Koop maar eens wat vlotte en moderne kleding in plaats van al die klassieke spullen en ga eens naar de kapper voor een moderne look ! “

Max was inderdaad een beetje klassiek en alhoewel hij pas 45 jaar was zag hij er door zijn saaie kleding en wat ouderwetse kapsel wel wat ouder uit, maar daar had hij zich altijd prima bij gevonden. Zijn zusje had echter totaal andere ideeen . “Het is tijd voor een echte Make Over en zorg nu ook dat je er net zo leuk uitziet als je bent ! Je bent een hartstikke leuke vent dus doe er wat aan ! “

Hij besloot zich maar eens wat te gaan orienteren en pakte zijn laptop en googelde wat op make over voor mannen en een nieuwe start. Na al diverse sites van trendy kappers en design kleding doorgeworsteld te hebben werd zijn aandacht door een strakke en sobere website getrokken. Instituut Natalie “Make Over and Turn Around” Wij zijn gespecialiseerd om mannen in lijn te brengen met hun werkelijk ik zowel in presentatie gedrag als styling. Leg uw lot in onze handen en u zult beleven dat u herboren in het leven staat. Zowel innerlijk als uiterlijk. Onze vakkundige medewerkers dragen zorg voor een verrassende look en levensstijl…Gegarandeerd en in alle vertrouwelijkheid !!! Verder een adres ergens in Den Haag en een telefoonnummer. Hij werd geprikkeld door de eenvoud en directheid van de site.

Hij keek in zijn agenda en zag dat hij volgende week dinsdag een zakelijke afspraak in Den Haag had en wellicht kon hij daarna eens langsgaan bij dat Instituut Natalie om te kijken of het wat voor hem was. Hij besloot nog maar niemand wat te zeggen want dan ging iedereen er zich maar mee bemoeien en daar zat hij zeker niet op te wachten.

Nadat hij telefonisch een afspraak gemaakt had en hij te horen kreeg dat er op aanstaande dinsdag om 17.00 uur tijd voor hem was ging hij met een tevreden gevoel aan de slag om zijn vakantie chalet wat op te ruimen en zijn spulletjes op hun plaats te zetten.

Die dinsdag regende het pijpenstelen en een gure wind joeg de bladeren van de bomen. Een grauwe en donkere dag. Als advocaat had hij een goede functie bij een middelgroot advocaten kantoor in Utrecht en zijn client in Den Haag had juridisch advies nodig inzake de overdracht van een vennootschap. Zelfverzekerd adviseerde hij zijn client over de mogelijkheden en gaf hem een aantal slimme tips om de belangen van zijn client zeker te stellen. Het was een goede vergadering en met een tevreden gevoel verliet hij het kantoor.

Het was nog geen 16.00 uur en hij zocht het adres van Instituut Natalie. Och, misschien was er ook wel iets eerder tijd en met behulp van het navigatie systeem in zijn auto bereikte hij in een kleine 20 minuten het adres.

Een nietszeggend winkelpand met een geblindeerde etalage en een ingang in een kleine portiek. Hij stapte uit zijn auto en liep snel door de regen naar de portiek en belde aan. Via de intercom gaf hij aan dat hij een afspraak had maar iets te vroeg was. “Komt u binnen” sprak de vrouwenstem door de intercom, “en wacht u even in wachtkamer, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.” De deur sprong open en in het kleine halletje zag hij een deur met een bordje: wachtkamer, en ging naar binnen. Een kleine ruimte met een tafel en 2 stoelen en nog een deur aan de overkant. Hij ging zitten en wachtte af…. “Goedemiddag” een vrouw kwam de wachtkamer binnen en ging tegenover hem zitten aan de tafel in de wachtkamer.

Max was een beetje overdonderd door de dame die binnenkwam. Aziatisch uiterlijk , strak opgestoken zwart haar, een lange chinese jurk met een hoge boord, hoge hakken en mysterieuze ogen… “Goedemiddag” antwoorde hij en hij betrapte zich er op dat hij de vrouw bewonderend aan staarde. “U hebt een afspraak gemaakt voor een make over en ik ben er van overtuigd dat wij uw nog onbekende wensen kunnen vervullen..”

Vriendelijk vervolgde zij: “Ik heb begrepen dat u toe bent aan een nieuwe fase in uw leven. Ik ben Lady Joan en zal uw persoonlijke begeleidster zijn in dit proces”. Max vertelde, in het begin wat hakkelend, maar geleidelijk aan wat rustiger zijn verhaal, de scheiding, dat hij een wat meer hedendaagse look wilde , dat hij weer toe was aan een nieuwe invulling in zijn leven en dat hij nu misschien wat saai en weinig dynamisch overkwam. “Beste meneer, als u ons de vrije hand laat zullen wij uw nog onbekende identiteit ontplooien en zult u een nieuwe werkelijkheid leren kennen..”

Op een nog niet nader te verklaren wijze had Max het gevoel dat hij bij deze vrouw in goede handen was. Het was een heel ander type dan hij gewend was… Hij vond haar ronduit begeerlijk terwijl ze zich afstandelijk en enigszins hooghartig en ook wat bazig gedroeg. “Ja, ik wil graag uw programma volgen, ik geloof dat ik inderdaad toe ben aan een volgende fase, ik hoop dat u mij daarbij kunt helpen..”

“Fijn” antwoordde Lady Joan , “als we dan nu de formaliteiten kunnen afhandelen, wij willen graag de kosten middels automatisch incasso verwerken en als u dan hier even de opdrachtbevestiging wilt tekenen, kunnen we daarna meteen aan de slag”. Max tekende de opdrachtbevestiging en voelde dat hij een goede beslissing nam.

“Dan hebben we nu de coiffure afdeling voor u gereserveerd, wellicht goed dat u zich even uitkleedt dan krijgt u een kapmantel en komen niet alle haren in uw kleding. In de kast vindt u het nodige en kunt u ook uw kleding opbergen. U wordt dan zo opgeroepen.” Daarna verliet Lady Joan de kamer en hij keek haar na met een opgewonden gevoel. Wat een vrouw, heerlijk, helemaal gekleed van top tot teen en toch een opwindende verschijning. Hij kleedde zich uit , borg zijn kleding op in de kast en pakte de kapmantel. Het was meer een lange cape die hem helemaal bedekte en gesloten wordt met een reeks metalen drukknopen die tot aan een hoge kraag reikten.

Nou , daar komen zeker geen haren door, dacht hij en sloeg de cape om en sloot alle drukknopen tot en met de hoge kraag die werkelijk zijn hals strak insloot. Na enige tijd kwam een andere vrouw de kamer binnen.. gaat u met mij mee naar de kappersafdeling ?”, vroeg zij vriendelijk. Een jonge vrouw in een soort lange doktersjas, ook weer zo hoog gesloten, enkellang en met hoge hakken.. Haar blonde haar was ook weer strak opgestoken en aan haar handen klinische latex handschoenen. Het gaat er hier wel hygienisch aan toe dacht Max en dat schepte vertrouwen…

In de kappersafdeling aangekomen werd Max in een kappersstoel geplaatst, de mantel ruiste om hem heen en op een onverklaarbare wijze vond hij het allemaal wel wat opwindend… Eerst werd zijn haar gewassen en daarna werd hem een nieuw kapsel aangemeten. Zijn wat lange slordige en een beetje studentikoze lokken werden met een tondeuse weggeschoren. Uiteindelijk bleef een opgeschoren en gemillimeterd kapsel over, jong , fris en modern zei de vrouw…. “Nu een wat intiemere operatie…moderne mannen hebben ook een geschoren geslachtsdeel dus als u het niet bezwaarlijk vindt gaan we daar nu ook mee aan de slag..”

Max twijfelde een beetje, dat ging wel wat verder dan wat hij gedacht had….maar ja…hij had A gezegd dus moest nu ook maar B zeggen. “Natuurlijk , u weet het beste wat er moet gebeuren en ik laat alles aan u over…” De cape werd opengeslagen, zijn boxershort ging uit en vakkundig werd zijn penis en balzak geschoren ..” Best wel geil, dacht Max… Na afloop werd Max, nog steeds in zijn hooggesloten cape teruggebracht naar de wachtkamer… Hij had nog geen 3 minuten gewacht toen Lady Joan weer verscheen. “Ik hoop dat de kappersbehandeling naar wens was ? ” vroeg zij vriendelijk. “Eh…Ja…Prima hoor..” stamelde Max. “Fijn”…”bent u dan gereed voor het vervolgtraject ? ” … “Nou… eh… ja…. Ik geloof het wel…” antwoordde Max.

Rustig vertelde de vrouw dat het belangrijk was dat de client in volle overtuiging de behandelingen van het Instituut onderging… Max aarzelde even..maar dan resoluut.. “Ja.. Ik begrijp het.. maar ik denk inderdaad dat het goed is dat ik maar eens een totale make over onderga want ik was inderdaad een beetje ouderwets geworden… “ Snel antwoordde Lady Joan : “Of u ouderwets bent of niet, dat is niet zo belangrijk als u maar in de nieuwe identiteit bevrediging vindt..” Max aarzelde “ Ja..Ja ..natuurlijk..u weet tenslotte wat het beste is..dat is uw vak … Ik neem aan dat u weet wat nodig is … ” “Daar kunt u op rekenen, het is niet alleen ons vak, het is ook onze levensfilosofie.” De vrouw vervolgde, “Met een blaas en darmspoeling gaan we het lichaam ontgiften. Het is een behandeling die we regelmatig zullen herhalen om uw lichaam weer in een goede conditie te krijgen.

Zodadelijk komt de Zuster weer die u ook al bij de kappersbehandeling hebt ontmoet en zij brengt u naar de kamer voor de volgende behandeling. De cape blijft voorlopig uw kleding zodat we met de behandelingen overal makkelijk bij kunnen. Ik zie dat de kraag nog wat strakker en hoger kan, dus dat zal ik meteen maar eens doen want dat bevorderd uw houding. Deze cape is gemaakt van natuurlijk rubber dus dat is niet alleen hygienisch maar geeft ook geen allergische reacties..” Max vond het enerzijds wel wat vreemd maar was ook onder de indruk van alle zorgvuldigheid waarmee hij werd benaderd, dus dat zat dan wel goed.

Hij kon het gevoel niet onderdrukken dat hij toch wel een beetje opgewonden raakte…en dan die vrouwen in hun hooggesloten kleding…zo professioneel, zo.. … ja bijna superieur…. Lady Joan verliet de wachtkamer en geduldig wachtte Max op dat wat komen ging. Helemaal omhuld door zijn rubber cape gaf dit hem een vreemd gevoeld, de hoge kraag die door Lady Joan nog wat extra strakker en hoger was gezet omklemde zijn hals en zorgde ervoor dat zijn hoofd rechtop bleef… Stiekem voelde hij onder de cape aan zijn geschoren geslachtsdelen en merkte dat hij geleidelijk een erectie kreeg. Zijn penis schuurde tegen de rubber cape…

Plotseling ging de deur open en de Zuster trad binnen. Over haar witte hooggesloten doktersjas had zij nu een witte rubberen schort die tot aan haar witte pumps reikte en haar blonde haar was nu verstopt onder een wit rubberen hoofdkap die alleen haar gezicht vrijliet…

Max schrok enigszins en hoopte dat de Zuster zijn bobbel van zijn erectie onder de rubber cape niet had opgemerkt. “Zo meneer, gaat u met mij mee naar de volgende behandeling “. Zei de Zuster vriendelijk en wenkte hem om haar te volgen. Gehuld in zijn rubberen cape met zijn hoofd geforceerd rechtop volgde hij de Zuster. Via de gang gingen ze een trap op naar de eerste verdieping. Boven aangekomen was een lange gang met aan beide kanten diverse deuren maar ze liepen door tot het einde van de gang waar een hagelwitte deur al op een kier stond. De ruimte die ze nu betraden was geheel wit van het linoleum op de vloer tot en met de met witte tegels bekleedde wanden…een soort grote badkamer, met inderdaad in de hoek een doucheruimte. Aan de zijkant van de ruimte stonden allerlei wit metalen ladekastjes op wieltjes en in het midden van de ruimte stond een witte behandelstoel…een soort tandartsstoel maar met beugels aan de stoel bevestigd waar je benen op konden rusten… “Gaat u zitten en probeer wat te ontspannen dan ga ik verder met de voorbereidingen”

Max nam plaats in de stoel en hoorde de Zuster lades open en dicht doen maar kon niet goed zien wat ze deed omdat hij door de hoge strakke kraag van zijn rubber cape zijn hoofd niet goed kon bewegen…

“Ik ga nu even uw armen en benen vastzetten zodat u tijdens de behandeling geen plotselinge bewegingen maakt die de behandeling kunnen verstoren. “ En voordat Max wat kon zeggen werden zijn benen met witte riemen aan de beugels vastgegespt alsook zijn armen aan de leuningen.. “Zo…ontspant u maar” zei de Zuster terwijl Max toch enigszins met rollende ogen en een beetje angstig de Zuster aankeek. “Ik zal u nu een masker opzetten zodat alles hygienisch verloopt” en voordat Max kon reageren werd een rubberen gasmasker over zijn hoofd getrokken wat zijn gehele hoofd omsloot.

Hij was nu van top tot teen in zwart rubber omhuld en probeerde zijn ademhaling te controleren en door het gasmasker rustig adem te halen. “Ontspant u zich maar” sprak de Zuster weer “Ik zie dat u nog wat onrustig bent en daar zal ik u wat voor geven, dit helpt u om te ontspannen “ De Zuster draaide de bus van het gasmasker , liep er mee naar een van de ladekastjes en keerde daarna terug en draaide de bus weer vast op het gasmasker. Een scherpe lucht drong in de neusgaten van Max en vrij snel zakte hij weg in een roes. Door de glazen van het gasmaskers keek hij naar de Zuster in haar hooggesloten outfit en voelde zich geil worden en verlangde er naar dat de Zuster aan hem zou zitten… Dat gebeurde ook want de cape werd omhoog geslagen en zijn anus werd ingevet en daarna voelde hij de vingers van de Zuster in haar latex handschoenen zijn poepgaatje inspecteren en al snel ging er een en daarna nog een vinger naar binnen. Max kreunde…o wat geil…

De Zuster keek wat glimlachend op hem neer, zou ze bemerkt hebben dat hij zo opgewonden was..?? Hij voelde dat er wat in zijn anus werd ingebracht en zag dat een slang naar een zak met vloeistof ging die aan een haak boven hem hing. Plots voelde hij vloeistof zijn darmen inlopen en het klisma was begonnen… Onverdroten ging de Zuster verder en nam nu zijn penis in haar handen en opende zijn plasbuis met een dun metalen staaf en smeerde ook hier wat glijmiddel op. Zijn plasbuis werd terdege onderzocht.

Tussentijds werd de bus van het gasmasker nog eens bijgevuld met die scherpe medicijn en zakte hij nog verder weg in een roes van geilheid en wenste dat de Zuster niet ophield… Na het onderzoek werd ook een slangetje in zijn pisbuis ingebracht tot in zijn blaas en merkte dat de urine hem verliet en in een plastic doorzichtige zak werd opgevangen…. O wat was dit geil…en wilde hij meer en meer…. Weer keek de Zuster hem doordringend en ook een beetje glimlachend aan…” Gaat alles goed meneer ? “ “Ja Zuster…Ja Zuster…gaat u door…” kreunde Max. “Zo…ons slaafje is een beetje opgewonden.. nou nou.. daar moeten we maar eens wat aan doen..” Sprak de Zuster hem nu aan met slaafje ? Max was een beetje in verwarring maar eigenlijk vond hij het wel prima…hij was ook zo geil… “Ja Zuster.. ik ben geil.. doet u maar wat u moet doen…” kreunde Max.

“Zo slaafje.. zie je wel dat je dit nodig hebt..!” en daarna voelde hij de latex handschoenen van de Zuster op zijn tepels en door het rubber van zijn cape heen werden ze stevig gekneed en bewerkt.. Daarna sloeg de Zuster de rubber cape nog verder omhoog en pakte op een kastje een paar venijnige klemmen die ferm op zijn tepels werden gezet.. De cape werd weer teruggeslagen en weer was hij geheel door het zware dikke rubber bedekt.

Het slangetje met het klisma werd uit zijn anus verwijderd en opgelucht blies Max door het gasmasker…zijn darmen waren zeker met 2 liter vloeistof gevuld… Een emmer werd onder hem gezet en de Zuster sprak: “Slaaf je mag nu heel voorzichtig je darmen legen maar zorg dat alles in de emmer komt ! “ “Ja Zuster.. dank u Zuster..” fluisterde Max.

Toen zijn darmen geleegd waren en hij door de Zuster was schoongeveegd pakte de Zuster een dildo die stevig in zijn anus werd vastgezet. Vervolgens werden de tepels weer onderhanden genomen en door het rubber kneep de zuster in de klemmen op zijn tepels. Het was enorm pijnlijk maar Max verbaasde zich erover dat die pijn hem opwond en dat hij zelfs naar meer verlangde… Plotseling stopte de Zuster, het katheter werd uit zijn penis verwijderd en zijn penis werd in een koker geplaats welke werd vastgezet en afgesloten met een slotje… De klemmen werden verwijderd van zijn tepels en de riemen om zijn benen en armen werden losgemaakt.

De bus werd losgemaakt van het gasmasker en vervangen door een andere bus en nu kon Max weer frisse lucht ademen en langzaam verdween de roes van de “medicijn” . De Zuster wenkte hem om langzaam weer uit de stoel op te staan en alhoewel hij eerst nog wat onzeker wankelde ging het al snel beter.

Zijn ingesloten penis hing zwaar tussen zijn benen, het rubber van de cape ritselde om hem heen en gaf een opwindend gevoel, door de glazen van het gasmasker keek hij de Zuster nu onderdanig aan… “Volg Mij ! “ sprak de Zuster nu bevelend en autoritair…alle vriendelijkheid was uit haar stem verdwenen. Door de gang gingen ze terug naar de trap, naar beneden en weer naar de wachtkamer. “Wacht hier !… ga niet zitten maar blijf keurig en rechtop in de hoek staan, handen op je rug ! “ en nog voor Max het in de gaten had sloeg de Zuster de cape omhoog en boeide zijn handen op zijn rug met leren polsboeien.

De cape ging weer terug en daar stond Max in de hoek, van top tot teen gehuld in zijn zware rubberen cape met hoge strakke kraag die hem dwong zijn hoofd rechtop te houden, zijn hoofd gehuld in een allesbedekkend rubber gasmasker, armen op zijn rug geboeid, een dildo in zijn anus en zijn penis vastgezet in een tuigje met een koker… “Je blijft hier net zo lang staan tot we weer tijd voor je hebben en waag het niet te spreken voordat je aangesproken wordt ! “

En de Zuster verliet snel de wachtkamer, sloot de deur achter zich af en liet Max in opperste verwarring achter… Hij had een heel dubbel gevoel.. rationeel gezien moest hij zo snel maken dat hij wegkwam….maar het was zo opwindend.. hij had het heerlijk gevonden, ook al was het pijnlijk.. hij wilde zich helemaal overgeven aan deze extravagante en dominante dames…het was vreemd en hij was helemaal in verwarring.. Hij wist niet hoe lang hij hier gestaan had maar plotseling ging de deur open en Lady Joan kwam binnen.

Ze nam plaats achter de tafel en keek hem keurend aan. “Draai je om en ga zitten” Max draaide zich om uit de hoek en ging voorzichtig en moeizaam met de op zijn rug geboeide armen zitten… Op het moment dat hij ging zitten werd hij zich nadrukkelijk bewust van de dildo in zijn anus… “Nu volgt het moment van de waarheid ! Met deze behandeling hebben wij gevoelens en belevingen bij u ontwaakt waarvan u niet wist dat deze bij u leefden” sprak Lady Joan…

Max keek haar door de glazen van zijn gasmasker bewonderend aan, en genoot van de aanblik van haar strakke hooggesloten kleding, haar ongenaakbare gezicht, de hooghartige toon waarop hij werd aangesproken. “Aan u is het nu om te besluiten om dit Instituut te verlaten, uw kleding hangt in de kast, u kunt zich nu omkleden, er zullen u geen kosten in rekening worden gebracht, u zult hier echter ook nooit meer ontvangen worden……..Of….. U geeft gehoor aan uw onbekende verlangens uw werkelijke rol in dit leven, u onderwerpt zich als slaaf aan het Instituut Natalie, u zult gebruikt en behandeld worden uw leven zal nooit meer zijn als voorheen…..Aan u de keuze… Ik laat u nu 20 minuten alleen om een en ander te overdenken…. Maar niet zonder u in de juiste stemming te brengen voor het nemen van een juist besluit !!! “ Lady Joan stond op , pakte uit de kast een paar tepelklemmen en trok de cape omhoog en bracht snel de tepelklemmen aan op de tepels van Max… Max schreeuwde het uit door het gasmasker. Daarna volgden 2 banden waarmee Max strak vastgezet werd op de stoel.

Nu eerst zag Max dat er kleine electriciteits kabeltjes verbonden waren met de koker waarin zijn penis zat, met de tepelklemmen en ook met de dildo in zijn anus… Lady Joan schakelde de elektriciteit in en via een klein kastje regelde zij de frequentie van de stroomstoten…

Max schokte op zijn stoel waardoor de dildo nog dieper in zijn anus schoof…met grote angstogen keek hij op tegen Lady Joan die met een glimlach hem zo liet lijden….. Tenslotte werd de bus van zijn gasmasker vervangen en meteen drong de scherpe geur in zijn neusgaten en zonk hij weer weg in de roes die pijn omzette in lust en verlangen naar gelukzalige onderdanigheid aan Lady Joan en de Zuster…. Lady Joan verliet de kamer en Max werd achtergelaten terwijl de elektrostoten en de medicijn hun werk deden……….

Max wist niet hoe lang hij zo op de stoel had gezeten en de stroomstoten vloeiden nog steeds met wisselende frequentie door hem, soms sterk, soms zwak, soms snel op elkaar volgend, soms langzaam… De deur van de kamer zwaaide langzaam open en de Zuster en Lady Joan traden binnen en gingen links en rechts naast de vrije stoel tegenover Max staan… In de verte hoorde hij nog meer hakken tikken, het geluid gedempt door het rubberen gasmasker… Er trad nog iemand binnen…een imponerende verschijning… gekleed in een leren victoriaanse jurk met hoge opstaande strak gesloten kraag. Pofmouwen met brede polsmanchetten, een ingeregen taille en een wijde rok tot op de grond…daaronder zag hij de hakken van zwarte laarzen…het hoofd omsloten door een zwart hoofdmasker wat alleen het gezicht vrijliet en zwarte leren handschoenen complementeerden de kleding. Lady Joan en de Zuster bogen eerbiedig het hoofd… “Welkom Meesteres Natalie… deze slaaf is bijna zover om de belangrijkste keuze in zijn miezerig leven te doen..”

Meesteres Natalie knikte minzaam en liep keurend om Max heen terwijl hij nog steeds stroomstoten ontving en de roes van de medicijn zijn werk deed… “Zo slaafje , jij wilt zeker heel graag bevrijd worden uit deze positie en snel naar huis ? “ Max keek als gebiologeerd naar de heerlijke verschijning van Meesteres Natalie. “Wel…antwoordt mij, terwijl de gehandschoende hand van Meesteres Natalie Max venijnig in zijn tepels kneep” Max schreeuwde het uit…de pijn bracht tranen in zijn ogen…. “Nee Meesteres !!! “

“Wat nee Meesteres “antwoordde Meesteres Natalie… “ Nee Meesteres, ik wil niet bevrijd worden …of nee Meesteres niet in mijn tepels knijpen… “ En vervolgens kneep Meesteres Natalie zomogelijk nog harder in zijn tepels… “Dank u Meesteres “ mompelde Max, zijn stem gedempt door het masker “ Dank u Meesteres , ik wil mij graag aan u onderwerpen…en… nee ik wil niet bevrijd worden..”

Meesteres Natalie knikte tegen de Zuster en Lady Joan en Max werd losgemaakt van de stoel en de stroom werd uitgeschakeld….
Max werd geholpen door de Zuster en Lady Joan om op te staan en vervolgens voor Meesteres Natalie geleid en moest toen voor haar neerknielen. Lady Joan en de Zuster namen hun positie links en rechts naast Meesteres Natalie weer in.

Meesteres Natalie sprak : “Slaaf, is het je diepste wens en verlangen om je volledig en onvoorwaardelijk aan mij en mijn Instituut te onderwerpen en al datgene te ondergaan wat mij noodzakelijk nuttig en wenselijk acht en alle bevelen zonder te vragen onvoorwaardelijk op te volgen ? Wat is hierop je antwoord ? “ “ja Meesteres” klonk de gedempte stem van Max door het gasmasker…. “Luider..!! “ “Ja Meesteres !!! ” riep Max nu luid en duidelijk door het gasmasker heen…

“ Dan verklaar ik , Meesteres Natalie, in het bijzijn van de getuigen, de Zuster en Lady Joan, dat deze slaaf voorheen bekend als Max nu Slaaf 7 genoemd zal worden en volledig en geheel aan mij toebehoord , geen eigen wil en wensen meer zal hebben maar volledig aan mij onderworpen zal zijn, al mijn wensen en bevelen onmiddellijk zal vervullen en ik over deze slaaf kan beschikken zoals mij goeddunkt ! “

“Deze slaaf 7 wordt nu opgeborgen en weggelegd en het programma wordt morgen voortgezet” en na deze woorden verliet Meesteres Natalie weer de ruimte. Max werd door de Zuster en Lady Joan meegevoerd naar weer een andere kamer. Hier stond midden in de ruimte een behandeltafel. Max werd met zijn borst op de tafel gelegd en stond nu gebukt… De Zuster en Lady Joan liepen naar een wandrek wat volhing met allerlei sm en bondageattributen..

“Voordat we je opbergen zal je nog even duidelijk gemaakt worden dat je nu volledig aan ons onderworpen bent..” sprak Lady Joan en met een zweep in de hand kwamen ze op Max af…… De cape werd omhoog geslagen en zijn bleke billen lagen nu bloot… Om de beurt hanteerden Lady Joan en de Zuster de zweep en lieten die vaardig op Max zijn achterwerk neerkomen. Al snel kleurden zijn billen rood en Max kreunde en steunde door het gasmasker heen. “ 70 slagen voor Slaaf 7 “ zei de Zuster en zij wreef stevig met haar gehandschoende hand over zijn gloeiende billen…de tranen biggelden over zijn wangen maar hij verbeet zijn pijn….

Het gasmasker werd hem afgedaan en ook de cape werd losgemaakt om zijn hals, de drukknopen geopend en uitgedaan. Uiteindelijk werden ook de tepelklemmen verwijderd wat ook zeer pijnlijk was en om het nog even goed in te wrijven nam Lady Joan ze nog even goed onderhanden… De dildo en penisbondage bleven zitten… Toen moest Max in een zware rubber bondagebag stappen die zeer nauw om hem heen sloot. In zijn mond werd een gag geplaatst en met een riem strak vastgezet. Liggend op de behandeltafel werd Max geheel ingesloten in de rubber bondage bag , ook zijn hoofd werd geheel ingesloten en alle ritsen werden zorgvuldig gesloten. Met 2 banden werd hij stevig aan de behandeltafel vastgelegd. “Zo slaaf 7 “sprak Lady Joan..” de komende dagen zal je behandeling worden voortgezet zodat je een voorbeeldige en gehoorzame slaaf van Meesteres Natalie

wordt…” “De vervolgbehandeling zullen te allen tijde worden uitgevoerd waarbij de slaaf in zware rubberen of lederen bondage is, bij voorkeur full enclosure”. “Dagelijkse klisma’s en katheterisatie, sounding, dildobehandeling, spanking, tepelbehandeling en vooral medicatie om de onderdanigheid te versterken.” “Tevens zal slaaf 7 een full enclosure heavy rubber pak worden aangemeten zodat hij huishoudelijke taken kan uitvoeren en gebruikt kan worden bij de strafbehandelingen van andere slaven, maar dan wel gekleed in full rubber inclusief rubber bondage strafmasker”

“ Dagelijks zal de slaaf zowel de Meesteres als de Zuster en Lady Jane aanbidden en vereren op een wijze die ons past ! “ “Ook zal de slaaf gebruikt worden om ons te bevredigen als wij dat wensen…” “Indien wij geen gebruik wensen te maken zal Slaaf 7 worden opgeborgen in een rubber of lederen bondagebag en zal hij rustig en onderdanig het moment afwachten tot wij weer gebruik van hem wensen te maken…” Daarop verlieten de Zuster en Lady Joan de ruimte…hij hoorde de hakken tikken op de vloer…het licht ging uit…de deur werd op slot gedraaid en Max lag in volledige stilte…in het donker…volledig ingepakt en vastgelegd in dik zwaar rubber…onbeweeglijk… en vroeg zich af of hij wel de juiste beslissing had genomen…maar nu was er geen weg meer terug….

1 Reactie op Kinky Boy: Max

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*