Kinkfactory 19 september in Groningen

kinkfactory

KinkFaktory is een kinky feest voor open minded mensen waar iedereen zich van zijn meest kinky zijde laat zien. Respect voor elkaar staat voorop. De dresscode speelt hier een belangrijke rol in. Iedereen is vrij om te zijn wie hij/zij wil zijn. KinkFaktory kent diverse zalen. Centraal staat de dancefloor, er is een ruime speelruimte, een lovelounge, een chill-area, een fotobooth en een rookruimte. De line-up van dj’s en shows wordt later bekendgemaakt. Aanbevelingen zijn welkom. KinkFaktory is een feest voor en door kinksters. Wil je meehelpen, heb je een talent, wil je iets doen op KinkFaktory, of heb je leuke ideeën die je graag verwezenlijkt ziet, neem dan contact op via het contactformulier. We love your input.

De kaartverkoop van KinkFaktory is weer gestart. Hoe eerder je koopt, hoe goedkoper je ticket. Wees er dus snel bij! Kaartverkoop

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*