International Femdom Ball – Londen – 10 oktober 2015

Op het allerlaatste moment heeft de locatie de zomer editie van het grootste Femdom evenement van Europa afgezegd. Het was volledig uitverkocht. Madame Caramel de organisator van dit evenement ging niet bij de pakken neerzitten. Het was altijd al de bedoeling geweest om een winter editie te hebben. Deze heeft ze naar voren geschoven en op 10 oktober is het dan toch zover. Op een nieuwe geheime locatie die nog grootser en mooier is dan de vorige locatie. Alle tickets van de zomer editie zijn gewoon geldig. Omdat de locatie meer mensen kan bevatten zijn enkele extra kaarten in de verkoop gegaan.

Trakteer je Meesteres op een weekendje Londen en ga op zaterdagavond naar Femdom Ball en ontmoet veel landgenoten en natuurlijk ook TheKinkyWeb crew 🙂

femdomball

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*