Het Verwijsbriefje – Deel 4

Ik loop opgelucht naar huis. Of beter gezegd: de kuisheidsconsulente heeft mij in permanente enkelboeien geklonken en ik schuifel over straat. Ik ben in totale onderwerping en toewijding aan mijn Meesteres. Het kooitje knelt, maar dat deert me niet. Het is nu een kwestie van een comfortabel, duur kooitje uitzoeken en daarna…… Ik verheug me op de hele procedure. Eerst het uitzoeken van een mooi kooitje bij een leuke, mooie, aantrekkelijke kooitjesmaakster. Daarna het sluiten van de kooi door mijn Meesteres. En verder leven als Haar hond. Af en toe zal zij dan de prostaat van haar hond melken. Of zou Zij dit uitbesteden aan een van haar vriendinnen of zelfs een van haar slavinnen? Ja, Meesteres heeft drie mooie slavinnen die Zij zeer kort onder zich houdt. Zij staan drie trappen lager dan ik. Die slavinnen bevallen mij eigenlijk alle drie wel. Maar ik ben Haar favoriete slaaf. Ik voel een vertrouwde druk naar voren in het kooitje. De drang om te gaan scoren…….wat een energie!

Meesteres is thuis maar ik moet wachten. Ik verzoek twee van Haar drie slavinnen om mij zachtjes te masseren. Ik ga op de massage tafel liggen. Hun slanke handen strelen mij, brengen mij langzaamaan in vervoering. Ik wil die strelingen intenser voelen, intiemer. Ik wil …….. ik wil de derde slavin. Ik voel me sterk. In gedachten probeer ik mijn harde pik bij haar naar binnen te duwen. Met wat dwang. Maar met het kooitje om lukt dat natuurlijk niet. Een andere slavin geeft mij een klein sleuteltje. Ineens is het kooitje eraf, eindelijk weer huidcontact, eindelijk weer…..Ik houd haar achterom vast, het lijkt of ze eigenlijk niet in de stemming is, maar ze durft ook niet al te heftig te weigeren. Na een tijdje voel ik dat zij dan toch toegeeft aan haar instinct. De kop van mijn pik dwingt haar droge, harde lipjes uiteen en plotseling ben ik in een warm en vochtig huis. Na twee, drie keer heen en weer halen grijpt zij mij met de binnenkant van haar kut en trekt mij zo dicht naar haar hart toe. Ik voel haar bloed kloppen in haar schoot.  Ik grom als een dier en buig me voorover om haar in haar nek te kussen, haar oortjes af te sabbelen om haar totaal te bevredigen. Ik ben bijna klaar om mijn dikke, warme zaad te lozen als ik ineens wakker word. Ik ben op de massagetafel in slaap gevallen.

Meesteres roept mij.

Ik schuifel in mijn enkelboeien naar Haar toe. Ze zit achter haar bureau. Vanachter dat bureau bestuurt ze haar wereld. En bestuurt ze mij. Er lijkt iets niet in orde. Ze kijkt nauwelijks naar mijn nieuwe enkelboeien, maar zwaait direct met een klein papiertje. “Dit document…….”. Ze zwijgt. Ze begint opnieuw. “Dit document van de huisarts en de kuisheidsconsulente zegt dat jij voortdurend erecties hebt waar ik niks van weet”. Beschuldiging. Ik voel de lucht uit mijn borstkas weglopen en het bloed zakt uit mijn hoofd. Dit is het einde van de wereld. Op dat moment gaat haar telefoon. Zij laat mij even alleen. Ik hoor Haar op de gang met iemand praten. “nee joh, die is er mee gestopt……… echt hopeloos die kutslaaf…… ja gewoon elke nacht heeft …….. totaal onbetrouwbaar……. ja, zij castreert best wel goed………….hij moet die teefjes voortaan met rust laten….. nee, ik wil niet dat hij pijn ervan heeft………ik wil hem alleen maar bij me houden………  Iemand huilt op de gang. Het is Meesteres.

Ik ken Haar. Misschien niet zoals Zij mij kent, maar toch. Ik ken Haar. Elk woord dat ik nu tegen Haar ga zeggen, elk gebaar, elke blik, het zal niets veranderen aan Haar besluit. Niets wat ik kan doen of laten zal haar nog van gedachten kunnen doen veranderen. En elk woord van mij zal het uur, waar Zij blijkbaar op doelt, dichterbij brengen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*