De Zaterdag is voor mijn vrouw

Het zaterdagochtend 6u als mijn alarm gaat. Snel zet ik mijn wekker voordat mijn vrouw wakker wordt. Stilletjes sluip ik de slaapkamer uit naar de logeerkamer. Verwachtingsvol open ik de deur en zie ik wat mijn vrouw voor me heeft klaar gelegd om vandaag te dragen. Door de week ben ik CEO van een softwarehuis maar op zaterdag ben ik meid Petra en sta ik volledig in dienst van mijn vrouw. Door de week kook ze voor me en doet ze het huishouden op zaterdagochtend begint mijn dienst als meid voor mijn vrouw. Deze duurt tot zondagochtend waarna we de rest van de zondag sociale dingen doen.

Op het logeerbed had mijn vrouw mijn outfit voor vandaag neergelegd. Ik zie mijn franse meid outfit liggen, netkousen, hoge hakken, dubbel d nepborsten, butplug, volledige kuisheidsgordel, hoofdharnas, stoffen hoofdkap en blonde pruik. Natuurlijk allemaal met open slotjes mijn vrouw houdt de sleuteltjes bij zich. Maar eerst even douchen en alles scheren. Elke zaterdag scheer ik mijn volledige lichaam elk haartje vanaf mijn nek moet weg. Ik hou wel van dit proces, het zorgt ervoor dat ik mentaal in de juist sfeer kom om mijn vrouw te dienen. Omdat ik 24u met een plugje in moet lopen geef ik mezelf een klysma zodat ik helemaal leeg ben.  Kaal en naakt loop ik van de badkamer terug naar de logeerkamer. Ik kijk terug naar de spullen op het bed en ik voel me hard worden. Maar snel mijn kuisheidsgordel omdoen en anders heb ik straks een probleem.

Eerst mijn plugje, ze heeft deze keer een brede bol uitgekozen die ik wel al vaker gebruikt heb maar nog nooit voor een hele dag. Ik gebruik heel dik glijmiddel die geschikt is voor langdurig gebruik, het lijkt een beetje op motorolie, misschien is het dat ook wel 🙂 Met een plop zit mijn plug op zijn plaats nu tijd voor mijn kuisheidsgordel. Het is er eentje met ingebouwde electrics en een remote unit. Mijn vrouw kan het laten trillen dan weet ik dat ik zo snel mogelijk naar haar toe moet komen of indien ze dat wilt mij straffen door een enorme stroomstoot door mijn ballen te jagen. Ik ben als de dood voor de straf maar weet dat elk moment kan gebeuren.

Netkousen aan, mijn uniform aan wat is het toch een kort rokje de onderkant van mijn kont is net te zien. Net mijn hoge hakken, het zijn zwarte pumps van 5cm hoog. Relatief eenvoudig om in te lopen maar na een paar uur toch erg pijnlijk aan mijn mannen voeten. Via een leren band en een slotje weet mijn vrouw zeker dat ik ze niet stiekem uit kan doen. Tijd voor mijn hoofdharnas ik steek het bitje in mijn mond en sluit het metalen frame. Nu kan ik mijn mond niet meer openen. Eten is vanaf nu onmogelijk maar drinken kan nog wel. Door het kleine gaatje in het bitje past precies een rietje daar kan mijn vrouw dan weer een trechter opzetten om mij lekker te verwennen met haar champagne. Alles gaat dicht met een slotje. Hoofdkap en pruik op en ik ben er helemaal klaar voor.

Het is ondertussen bijna 8 uur tijd om aan het ontbijt te beginnen. Niet voor mij want ik kan mijn mond niet eens openen. Ik kook een paar eitjes, toast wat brood en maak een lekkere fruitsla met zo ongeveer alles wat ik kan vinden in de keuken. Om precies half negen voel ik mijn chastity belt trillen. Mijn vrouw heeft honger, ik zet alles op een groot plateau en ga naar boven. Heel voorzichtig voetje per voetje met mijn hoge hakken maar uiteindelijk lukt het me. Ze zit met een grote glimlach in bed en zegt wat zie je er prachtig uit Petra.

Ik zet het eten neer op het tafeltje naast haar bed en draai me om om terug naar beneden te gaan. Ik heb nog zoveel werk te doen vandaag dat ik niet kan treuzelen. Niet zo snel Petra zegt mijn vrouw. Ik wil dat je vandaag naar me kijkt als ik eet. Ga voor het bed op je knieën zitten. Ik luister meteen en ga voor het bed zitten. Ik kijk heb een prachtig zicht op mijn vrouw, wat is ze mooi. Ik kijk vol verlangen naar haar borsten en voel me hard worden in mijn kooitje. Ik knijp mijn bilspieren samen om zo het genot van de buttplug te hebben. Dan drukt ze het knopje van de remote electrics in. Ik krimp ineen van de pijn in mijn ballen. Moest het hoofdharnas mijn mond niet stijf dichthouden dan zou ik het uitschreeuwen van de pijn.

Mijn vrouw kijkt lachend naar mijn spartelende lichaam en begint op haar gemak aan haar ontbijtje. Ik begon te zweten en te panikeren maar ik kon niets doen om te ontsnappen aan de pijn. Opgekruld lig ik op de grond zacht te snikken. Opeens stopt het mijn vrouw roept me bij haar ga op de grond liggen ik moet plassen. Ze klikt de trechter vast op mijn bitje en langzaam brengt ze haar prachtige kontje naar beneden. Ik was alle pijn vergeten en voelde me snel weer hard worden in mijn kooitje. De straal stroomde langzaam in de trechter en daarna in mijn mond ik heb geen keuze, ik moet haar sterke ochtendplas opdrinken. Wat smaakt ze sterk zo in de ochtend. Ze was klaar en ik werd snel uit mijn dagdromen gebracht. Ik ga sporten met mijn vriendinnen als ik terug ben moet het hele huis schoon zijn.

Ik ging snel aan het werk, mijn voeten branden pijnlijk de buttplug begint ongemakkelijk te zitten, mijn kaken doen pijn het zal nog een heel lange dag worden. Mentaal ben ik helemaal in de zone. Dit is wat ik nodig heb na een drukke werkweek. Terug gebracht naar een anonieme slaaf die hard moet werken om een klein beetje aandacht van zijn Meesteres te krijgen. Ik ga aan de slag begin bovenin het huis en werk zo kamer voor kamer naar beneden. 3 uur later was ik klaar maar mijn vrouw was nog niet terug. Ik heb honger en dorst, eten kan niet maar drinken mag wel. Ik steek het rietje door mijn bitje heen en drink gulzig een glas water. Ik ga in de logeerkamer zitten wachten. Uren later word ik wakker door een pijnscheut in mijn ballen. Mijn vrouw is thuisgekomen en ik ga snel naar beneden.

Ach daar ben je Petra, ik heb honger zegt ze en ze loopt weg. Ik ga snel naar de keuken om de te koken. Ik ben voorbereid en had alles in huis voor een pasta schotel waarvan ik weet dat ze die lekker vind. Ik dek de tafel, zet bloemen en kaarsen op tafel en zorg dat alles er perfect uit ziet. Ik hoor voetstappen en ga snel naast de deur staan in afwachting van mijn vrouw. Ze heeft gedoucht en is nu enkel gekleed in een Japanse kimono. Ik word meteen keihard in mijn kooitje. Ze loopt naar de tafel en snel schuif ik haar stoel naar achter en schuif deze aan. Ze kijkt even tevreden naar de bloemen en kaarsen en wijst dan naar haar lege glas. Snel haal ik de fles wijn en bedien haar. Terwijl ze zat eten voelde ik opeens mijn ballen trillen, ik verwacht elk moment een pijnscheut maar die kwam niet. Het trillen maakt me steeds geiler wat een lieve vrouw heb ik toch.

Na het eten ruim ik snel alles op. Petra voetstoel zegt ze, ik ga op de grond liggen en ze legt haar mooie voeten op me precies op de plek van mijn buttplug. Ze zet de TV aan en de film begint. Ik lig daar helemaal gelukkig dicht bij mijn Meesteres/vrouw die relaxed tv zit te kijken, hoe mooi kan het leven zijn. Ik voel het vertrouwde trillen in mijn ballen, sluit mijn ogen en geniet van het moment.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*