De Mannelijke Seksuele Beleving

Beste lezers,

Ik heb het erg druk met het opzetten van mijn eigen weblog www.luckymanbooks.nl Daarom deze keer geen column van mij, maar een bijdrage van Professor Koffiedik. Veel plezier met zijn hoogst aanvechtbare analyse van de mannelijke seksualiteit.

“Mannen praten over vrouwen. Tenminste, dat denken ze. Maar eigenlijk, eigenlijk praten ze toch wel heel vaak over zichzelf. Dat fascineert mij. Ik heb daarom een typologie van de mannelijke seksualiteit ontworpen. die bestaat uit: kalenderkijkers, klokkijkers en penismeters. In de bdsm wereld zien we varianten daarop als impactmeters, kuisheidsrecordhouders en wegcijferaars.

Ik geef enkele voorbeelden:

De Kalenderkijker is geobsedeerd door de frequentie van seks. Heeft hij een relatie, dan moet deze minimaal aan het Henk en Ingrid gemiddelde van 2x per week voldoen, het liefst op de vrijdagavond als de twee kinderen al slapen en op de zondagochtend als ze nog niet wakker zijn. Is de frequentie zonder duidelijke reden lager, dan wordt dit genoteerd als indicatie van een of ander probleem. Zijn vrouw heeft dan misschien een minnaar of is lesbisch geworden. En twijfel begint te knagen over het formaat van zijn piemel.

Dit brengt ons dan ook direct op de Penismeter. Dit is waarschijnlijk de bangste mannensoort. Deze man meet al jaren zijn pik op en beheerst diverse meetmethoden. Hij meet met de mobiele app, met een gewone liniaal, bovenover en onderlangs, meet de dikte en de omtrek met een stukje touw. Maar hoe hij ook meet, zweet en verschillende statistieken vergelijkt: de conclusie zal altijd zijn dat zijn pik kleiner, dunner en korter is dan het gemiddelde. Waardoor er nogmaals gemeten moet worden, want je weet maar nooit. Hij kent ook verschillende online tools die het meten en vergelijken inzichtelijk maken en maakt daar graag gebruik van.

De Klokkijker, ook wel Stopwatchneuker of Secondenbeuker geheten, is ook onzeker. Bij hem is het niet zozeer de frequentie van het seksuele contact, maar meer de duur ervan. Hij stelt zichzelf doelstellingen in minuten en seconden die gehaald moeten worden. U begrijpt het al: alleen al het bestaan van een doelstelling betekent dat zijn gulpende zaadlozing weer veel te vroeg komt. De Klokkijker geniet niet van seks. Hij is er bang voor omdat het hem confronteert met zijn eigen tekortkomingen. Hij komt huilend klaar en is dagenlang van slag van een potje seks. Hij gebruikt een Fleshlight als trainingsapparaat, niet om ervan te genieten. Zijn orgasme vernedert hem. Voor hem is een vrouw een klok, die hij tussen de gespreide wijzers neukt.

In de BDSM wereld liggen de accenten soms anders maar de daaronderliggende, door testosteron aangedreven processen zijn vergelijkbaar. Neem de Impactmeter. De Impactmeter wil zo hard mogelijk spelen, wil daar heel erg trots op zijn en er heel veel over vertellen. Eigenlijk is de Impactmeter een soort sportman die wereldrecords wil verbreken. In tegenstelling tot de Klokkijker stelt de Impactmeter geen doelstellingen of grenzen. Hij heeft ze wel, maar laat ze aan niemand weten. De Impactmeter is daarom regelmatig een gevaar voor zichzelf en voor anderen, of hij nu dominant is of sub.

De kuisheidsrecordhouder is ook een sportman en werkt volgens het basisproces van de Kalenderkijker. Maar dan omgekeerd. Niet hoe vaak per week. Maar hoeveel weken niet.

Mannen houden van concrete zaken die ze kunnen zien. Ze houden van cijfertjes. Daarom is zelfs de meest aan vrouwen dienstbare man een echte man. Hij cijfert zichzelf weg. Hij draagt zijn Meesteres op handen. Hij is een wegcijferaar..

Al die mannen zijn schatten. Ze kopen bloemen en bonbons en lopen niemand in de weg, behalve zichzelf. Ze denken dat ze vrouwen begrijpen en ze weten niet waarom. Ze willen het wel. Maar ze kunnen het niet.”

Prof. Dr. Hans-Joachim Koffiedik

Humbug University

 

©2015 _luckyman_

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*