Wanneer is een speeltje perfect

Meesteres en ik zijn al een tijdje op zoek naar het ideale speeltje om thuis hard te kunnen spelen. Ik heb voor haar op bestelling een zweep laten maken die ideaal is. Een lange snake whip die lekker knalt, bij goed gebruik enorme pijn veroorzaakt en kleine dunne streepjes om mijn huid maakt. Er komt een beetje bloed bij te kijken maar precies geschikt om het spel te spelen die Meesteres en ik allebei fijn vinden. Er is echter een groot nadeel de lengte van de zweep, hij is gewoon net iets te lang. Het werkt goed als we in de club spelen, ook in de dungeon kan het als we eerst even ruimte maken maar thuis werkt het niet of nauwelijks. Als ik in de hoek van de kamer sta en Meesteres bijna in de andere dan kan het wel. Maar we hebben al een vaas, een glas en een kadertje gesloopt. Ook blijft de zweep soms in de lamp hangen en krijgt Meesteres af en toe de zweep tegen haar aan. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

paddelAls oplossing gebruiken we thuis meestal een cane waarmee ze mijn kontje bewerkt tot het begint te bloeden of soms een paddel voor het betere impact play. Ik heb in America een houtbewerker gevonden waarbij je het hout kan kiezen die hij gebruikt het gaat van 1 tot 10 waarbij er een waarschuwing stond bij 10 dat het alleen geschikt is voor ervaren dominanten. Na als Meesteres iets is dan is het wel ervaren, ik heb die dan ook gekocht meteen maar voor de duurste gegaan. In handen van Meesteres is de impact van deze paddel niet normaal een slag op volle kracht brengt meteen de tranen in de ogen en je wilt niets liever dan hard wegrennen precies wat we nodig hebben in ons spel.

We hebben beiden iets met zwepen, Meesteres is zo sexy met een zweep in haar hand. Ik ben ook een betere sub dan, wetende dat ze elk moment kan uithalen. Hoewel ik op een bepaalde manier verlang naar de pijn heb ik toch schrik voor het moment. Er is altijd een angst aanwezig dat ik het niet kan handelen voor haar we spelen op het randje dat is de enige manier voor ons. Om thuis meer te kunnen spelen had Meesteres wat nieuwe speeltjes gekocht. Een kortere maar zwaardere zweep, deze deed wel pijn maar niets dat ik niet kon handelen. Volgende poging was een korte soepele zweep gemaakt van dik plastiek. Het ziet er vrij onschuldig uit en de eerste paar tikken zorgden voor een meer knijpend gevoel. Ik dacht nog au deze gaat pijn doen. Meesteres haalde uit de pijn was niet vol te houden, ik schreeuwde het uit en dook in elkaar om de volgende slag te ontwijken. Mijn huid was opengesprongen en het bloed stroomde er uit. Ik voelde Meesteres even aarzelen maar ik was weggedoken voor haar dus ze moest nog wel even door. Een vijftal slagen later op halve kracht die eigenlijk niet veel deden maar door mijn angst toch een marteling waren. Mocht ik op de grond vallen van Meesteres snikkend van de pijn voelde ik dat Meesteres met een doekje mijn bloed aan het opvegen was. We spelen op het randje maar dit was er over. Nu maanden later is het litteken van deze ene slag langzaam aan het verdwijnen. Meesteres heeft deze zweep nooit meer gebruikt, maar hij ligt als eerste in onze speelkast en ik weet dat deze zweep terug zal komen in een strafsessie als Meesteres het nodig acht.

Verleden week was het German Fetish Ball en behalve de feesten en de mode shows hebben ze ook zo ongeveer de grootste markt met bdsm speeltjes. Bij een Belgische Meester zwepenmaker beschreef ze haar probleem en hij kwam met een iets kortere zweep maar die wat zwaarder gemaakt was voor meer impact. Als tweede kocht ze een korte leren zweep met een verzwaarde bol aan het einde. De kortere zweep deed precies wat zijn maker beloofd had, de impact is super pijnlijk en op het randje wat ik kan hebben maar we hebben er thuis mee gespeeld zonder iets omver mee te meppen.

De zweep met het verzwaarde uiteinde is heel erg bijzonder. De impact is alsof iemand je met een hamer slaat. De pijn is enorm en blijft nagalmen elke slag op dezelfde plek stapelt op. Als Meesteres meer met de zijkant slaat voelt de pijn scherper. Wat een wapen is dit ideaal voor ons spel. Meesteres en ik weten beiden dat als ze wilt ze zwaar over mijn grenzen kan gaan. Het komt neer op vertrouwen weet ze zich in te houden. Eerst moest ze lachen met de impact dat ze heeft op me. Daarna hoor ik haar sneller ademen de slagen komen harder neer de pijn is eigenlijk niet meer te verdragen maar ik weet dat dit het moment is waar Meesteres van geniet. Dus ik hou vol zolang dat ze nodig heeft zolang ze wilt. Uiteindelijk stop ze ik zit zachtjes te huilen mijn lichaam voelt bont en blauw aan. Ze gaat met haar hand zachtjes langs de plekken, elke aanraking doet pijn maar het is ook liefde die uit haar vingertoppen in mijn rug stroomt. De pijn is voorbij, tijd voor mijn beloning.

zweep3 zweep1

Meesteres bindt haar strap-on om en zeg lachend omdat je zo goed was heb ik een extra grote genomen. Zonder aarzelen duwde ze hem hard naar binnen. Ik gilde het uit van de pijn maar als snel kwam het vertrouwde gevoel van genot. Ze zat diep in me en neukte me hard precies wat ik nodig had. Ik begon te druppen en Meesteres ging met haar volle gewicht op me liggen terwijl ze vol passie en  gebruik van me maakte. Ik was gelukkig, ik ben gelukkig, wat een vrouw.

deep

Ik was dit relaas begonnen met de vraag of meerdere mensen een dergelijke zoektocht mee gemaakt hebben naar hun ideale speeltje. Laat het even weten in de comments ik ben benieuwd.

1 Reactie op Wanneer is een speeltje perfect

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*