Veerle – Deel 6

Op woensdag avond kreeg een berichtje van Veerle. Ik wil dat je morgen op kantoor komt met een gouden ketting voor me. Je hoeft geen hangertje te kopen ik heb er al iets voor. Ik paniekeerde even hoe kon ik op dit tijdstip nog een ketting kopen. Snel online zoeken naar de dichts bijzijnde stad met koopavond. Gelukkig op 20 km afstand vond ik een juwelier die nog open was. Als een razende reed ik er heen, gelukkig nog open. Ik kocht een heel mooie 24kt gouden ketting voor Veerle en vroeg me af waarom ze dat van me verlangde.

Op donderdag liep ik met het doosje van de juwelier rond op kantoor. Ik voelde me als iemand die met een ring in zijn zak rondloopt om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. Ik kon Veerle niet vinden was ze wel op kantoor vandaag? Tegen vieren kwam er een meeting verzoek binnen. Het was Veerle meetingroom 3b over 5 minuten, snel accepteerde ik de meeting en liep naar de vergaderruimte. Daar zat Veerle al, haar spullen computer lagen op de tafel ze had er duidelijk al lang gezeten. Daar had mijn Veerle zich dus heel de dag verstopt.

Ze keek en lachte naar me, dag Peter heb je me gemist vroeg ze? Ik zei zachtjes ja Mevrouw heel erg mag ik aub het sleuteltje voor het kooitje Mevrouw. Wat vraag je dat lief Peter maar nee, het is mijn sleuteltje. Ik keek Veerle smekend aan, en zeg maar het doet zo’n pijn ’s nachts ik kan er niet door slapen, aub Mevrouw. Veerle keek me nu aan zonder glimlach en zei. Ik bepaal wanneer en als je het nog eens vraagt dan verlies ik het sleuteltje misschien wel. Nu, heb je mee wat ik je gevraagd heb? Ja Mevrouw en ik legde het doosje op tafel. Ze keek er naar en dan terug naar mij. Heb je dan nog niets geleerd? Hoe geef je iets aan mij? Ik werd een beetje ongemakkelijk, op mijn knieën Mevrouw. Precies zei Veerle, wel waar wacht je op?

De vergaderruimte had naast de deur een smal raam, iedereen kon zo naar binnen kijken. Veerle keek me kwaad aan, ik tel tot drie zit je dan niet op je knieën dan krijg je straf. Veerle begon heel traag 1…. 2…. net voor ze 3 zei deed ik wat ze vroeg. Ik wilde geen straf meer, mijn kontje deed nog steeds pijn van de vorige strafsessie. Daar zat ik dan op mijn knieën voor Veerle mijn hoofd naar beneden en mijn handen uitgestoken met het mooie rode doosje van de juwelier er in. De volgende keer luister je meteen zei Veerle streng. Ze nam het doosje en maakte het open.

Oooo wat mooi en echt 24kt goud dat zal me prachtig staan. Ze haalde iets uit haar handtas deed het om de ketting en deed deze om. Ik wilde heel graag kijken maar durfde niet. Veerle boog voorover nam mijn hoofd in haar handen en tilde het op. Ik keek recht tussen haar borsten en zag het sleuteltje van mijn kooitje hangen. Ik voelde mijn penis vechten tegen de weerstand die het kooitje bood. Veerle lachte kijk weet je altijd waar het sleuteltje is en hoef je het dus niet meer te vragen. Ik bleef staren naar het sleuteltje tussen haar borsten. Ik voelde een kus op mijn voorhoofd en Veerle zei sta maar snel op ik hoor iemand aankomen.

Ik sprong meteen recht net op het moment dat Petra van de receptie binnen kwam. Petra is 21, bloed mooi en loopt momenteel stage bij ons. Petra negeerde me compleet en vroeg aan Veerle of ze iets wilde van de kantine. Nee ik heb niets nodig antwoordde Veerle. O heb je mijn nieuwe ketting al gezien vroeg Veerle aan Petra. Ik kon mijn oren niet geloven wat deed Veerle nu, ze zou toch niets zeggen tegen Petra? Petra keek even en zei mooi hoor, ziet er heel duur uit echt goud? Wat opent de sleutel? Veerle lachte en zei ja echt goud. Het is de sleutel tot geluk, geluk voor mij, pech voor iemand anders zei ze. Toen keek Veerle naar mij en zei, moest jij niet verder gaan met je werk Peter. Ik antwoordde, ja Mevrouw en liep weg. Ik kon nog net Petra horen vragen, zei hij nu Mevrouw tegen je Veerle?

Lees deel 7

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*