Veerle Deel 3

Thuis gekomen, haalde ik haar slipje uit mijn mond, wat een vrouw, wat deed ze toch met me? Waarom laat ik me zo behandelen? Ik kon toch ook gewoon nee zeggen tegen haar. Maar diep in mijn hart wist ik dat ik alles zou doen wat ze vroeg en ik kon niet wachten tot ik haar weer zag. Ik werd wakker de volgende ochtend met Veerle in mijn hoofd en een keiharde ochtend erectie. Ik nam haar slipje in mijn hand en wreef dat over mijn geilheid. Weer kwam ik razend snel klaar, ik lag nog even lekker na te genieten op bed toen ik een berichtje binnenkreeg.

Het was Veerle, goede morgen Peter, lekker geslapen? Heb je lekker over me gedroomd? Niet vergeten dat je niet meer mag rukken, je lul is nu van mij. Ik voelde me meteen super schuldig. Ze had het inderdaad gezegd dat ik niet mocht rukken en meteen heb ik haar al teleurgesteld. Ik begon wat te schrijven denkend ach daar komt ze toch nooit achter maar ik kon niet liegen en verwijderde mijn tekst weer. Veerle zag natuurlijk dat ik haar bericht gelezen had en dat ik wat aan het schrijven was maar er niets kwam. Even later kwam het berichtje, ik weet dat je hebt zitten rukken, daar zal je voor gestraft worden slaaf.

Ik zag de tekst staan, ze had me door, ze noemde me slaaf waarom zou ze dat doen, wat zou straf betekenen, gaat ze me slaan? Ik wist niet wat te zeggen of doen, uiteindelijk schrijf ik terug, sorry Mevrouw. Er kwam geen antwoord meer en de rest van de dag voelde ik me ellendig en kon nergens van genieten. Het werd maandag en ik zou vandaag Veerle terug zien op kantoor, zou ze nog steeds kwaad op me zijn? Ik was vroeg op kantoor in de hoop Veerle te zien maar het was pas bij de lunch dat ik haar zag. Ze was in het gezelschap van een knappe man die ik nog niet eerder gezien had. Luid lachend liepen ze de kantine in. Ze liep langs me en ik zei, dag Veerle, smakelijk, haar glimlach verdween en ze keek me koud en nietszeggend aan waarna ze zich omdraaide en weer vrolijk verder liep met de knappe man. Ik wilde ter plekke in huilen uitbarsten. Ik moest dit weer goed zien te maken.

Heel de middag dacht ik aan Veerle en wat ik kon doen. Uiteindelijk besloot ik een mega bos bloemen te sturen met een briefje “Sorry Mevrouw, wil je me aub vergeven?” De bloemen zouden pas de volgende dag ’s avonds bezorgt worden. Heel de dag was ik zenuwachtig, zou het helpen zou ze me vergeven? Ik lag al in bed toen ik mijn telefoon ging, een berichtje van Veerle. Wat een mooie bloemen, jammer dat je eerst wat fout gedaan hebt voor je er aan dacht mij bloemen te sturen. Kom zaterdagochtend 10u voor je strafsessie.

Strafsessie wat bedoelde ze daar nu weer mee? Maar ik was weer helemaal blij, het zou weer goed komen tussen ons wat ze ook in gedachten had ik wist dat ik me er door zou slaan voor Veerle. Ik antwoordde dank u wel mevrouw, tot zaterdag. Ik voelde me meteen hard worden, maar ik had mijn lesje geleerd niet rukken zonder toestemming, geil viel ik in slaap dromend over Veerle.

Lees deel 4

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*