U klinkt tevreden

Een kwartiertje later dan afgesproken stap ik Uw woning binnen. Door omstandigheden kon ik U pas om 13.00 uur laten weten dat ik op 10 kilometer afstand van Uw domein was. ik baalde maar ik was gek genoeg niet bang U te bellen. U klonk rustig. Het kwam gek genoeg wel goed uit aangezien U nog bezoek had. ik kreeg de opdracht Uw playroom op te ruimen. De gebruikte touwen links van het Andreaskruis en de zwepen rechts. Ook diende ik de gebruikte speeltjes te desinfecteren.

Nadat ik mezelf had uitgekleed deed ik de polsboeien en enkelboeien om. De blinddoek deed ik alvast om mijn voorhoofd. Mocht U naar boven komen, kon ik mezelf meteen blinddoeken en in de juiste positie U opwachten. Een kwartiertje was ik al Uw spullen weer op de juiste plek te leggen en te hangen. Het was een bijzonder ervaring zo indirect met U in contact te staan. U weet als geen ander wat U met deze speeltjes kunt doen. Een tiental zwepen in allerlei soorten en maten, veel touw en de nodige speeltjes. Ook desinfecteer ik de nodige tril speeltjes. ik zie diverse electro attributen, mondbitjes en ballenklemmen. Wat straalt U macht uit enkel al door deze attributen tot Uw beschikking te hebben. Zeker als ik me realiseer dat het slechts een kleine greep is van al Uw bezittingen.

Nog een laatste blik op Uw ruimte, alles ligt en hangt weer keurig op z’n plek. Op dat moment hoor ik dat Uw bezoek beneden vertrekt. ik ga in mijn positie zitten, blinddoek om en afwachten. U klinkt tevreden als U me ziet. ik voel nagels over mijn lichaam. U draagt mij op te gaan staan. U bent van mening dat ballen afgebonden horen te zijn, en U vraagt zich hardop af waarom U dat zo leuk vindt om te doen. ik weet het antwoord mogelijk. slaafjes voelen zich dan aan U gebonden. Het is een prettige beknelling die langzaam maar zeker steeds heftiger wordt. Zeker als U besluit aan mijn ballen te trekken. ik ben waar ik wens te zijn, bij U.

U leidt me naar het kruis. Niet veel later sta ik vast. Armen omhoog, benen uit elkaar. U zet mijn stijve pik recht naar voren door deze ook met een touw te fixeren. Er volgt een pijn behandeling. Doordat ik geblinddoekt ben kan ik slechts gissen naar het materiaal. Het lijkt een zwiepend riet te zijn, scherpe kortstondige pijn volgt. Niet veel later betast U mijn tepels met Uw nagels. U draait ze. Uw tevreden klank is erg opwindend. U weet mij nog grondiger op te winden door een tril speeltje op mijn pik te zetten. ik vermoed dat het een van de groene of rode spin of kikker-achtige speeltjes zijn. Zeker als de trilling vol over en door mijn eikel te voelen is, schiet ik alle kanten op aan het kruis. ik heb geen idee waar U staat, en ik knal met mijn hoofd tegen de Uwe. ik bied mijn verontschuldigingen aan. U neemt het me gelukkig niet kwalijk en ik glij in een intense roes van opwinding.

Vandaag wilt U kijken hoe ver U kunt gaan zonder mij te laten klaarkomen. Hoe lang ik het vol kan houden. Af en toe gunt U mij rust. Maar die rust is voorbij als U het trilspeeltje aan mijn pik vastbindt. De lust giert door mijn lijf, mijn armen trillen. U maakt ze vrij en bevestigt ze aan het kruis, ter hoogte van mijn middel. U trekt mijn pik ook af. Stevig. Zie dan maar eens niet klaar te komen. ik heb het gevoel op knappen te staan, alsof mijn lichaam al een uur klaarkomt en mijn pik binnen vijf minuten spuit. U vertelt me dat U van mij Uw geile anaalsletje wilt maken. Het is allemaal heel opwindend en verwarrend, maar veilig. ik mag U een zoen geven, ik mag U af en toe even strelen, ik voel Uw billen. In al mijn opwinding wens ik U ook te verwennen. U staat het niet toe. Dat is de afspraak, maar ik kan niet meer denken. Brutaal vertel ik U dat ik anaalgeil ben. Maar U gaat me vandaag niet anaal nemen. Dat komt nog wel hoor ik U zeggen. ik kan slechts impulsief mijn lusten volgen, en die lusten brengt U te weeg. ik volg U. Alsof ik nog maar heel kort vastgeketend sta en U stevig met mijn pik speelt hou ik het niet meer. ik roep genade. U zegt nee, ik moet klaarkomen. Maar ik wens nog lang niet weg te gaan bij U. Na nog een keer genade stopt U. Maar niet veel later begint U in alle hevigheid weer. En na driekwartier mijn orgasme te hebben uitgesteld, kom ik heftig klaar. Na afloop zie ik de lading sperma op de grond liggen. En ik zie dat ik ver heb gespoten. Maar voordat ik dit zie, geeft U mij een knuffel. U laat me terugkeren op aarde.

De keer mag ik U nog niet zien. De volgende keer mogelijk wel. Dan ontvang ik ook mijn naam. Maar dat zal hopelijk geschieden in het bijzijn van mijn soulmate slavin pure. U verlaat de ruimte. Met een pols sta ik nog vastgeketend. Maar als ik in Uw opdracht mijn blinddoek af doe, kan ik deze los maken. ik ruim mijn zaad netjes op, desinfecteer de vloer en kleed me aan. U heeft mijn opwinding getest. ik ben weer een stapje dichterbij mezelf.

Over 519-094-474 27 Articles
bezit geregistreerd onder nummer 519-094-474

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*