Publiek Spelen

De laatste weken kijk ik steeds verlekkerder naar de fetish foto’s op publieke plaatsen. Ik wil niemand choqueren zeker geen kinderen die moeten geen man aan een leiband door straat zien kruipen. Maar op de een of andere manier laat Meesteres me steeds vaker aan de buitenwereld zien. Het begon met mijn sleuteltjes die hangen veilig tussen haar volle borsten. Elke man maar ook vrouw kan niet anders dan naar de borsten van Meesteres kijken en dan zien ze de sleuteltjes hangen. Zelfs bij ons laatste familie feest was ik kuis en gingen de sleuteltjes om haar nek. Normaal heeft Meesteres de mooiste sieraden om en ik zag mijn moeder vragend naar de sleuteltjes kijken die Meesteres nu als sieraad om had. Ze zou eens moeten weten wat ze met haar zoon doet 🙂 Ach ze zegt altijd, zolang je maar gezond en gelukkig bent en dat ben ik dus ik zie het probleem niet.

Meesteres heeft me al een paar keer mijn collar tijdens het uitgaan laten dragen en dan heeft ze de leiband in haar tas zitten. Ik krijg dan de opdracht je blijft altijd bij me alsof ik je vast heb. Doe je dat niet dan maak ik je echt vast en kan iedereen zien dat je niet meer dan mijn hond bent. Ik vond het spannend en bleef dicht bij haar. Ik zag alle mannen verlangend naar haar kijken, Meesteres negeerde me voor de rest en flirtte  er vrolijk op los.

Toen ging ze naar het vrouwen toilet, ik aarzelde even maar het toilet was vol vrouwen en ik bleef aan de deur wachten. Meesteres keek niet op of om en liep gewoon door. Ik bleef braaf staan wachten tot Meesteres terug zou komen. Enkele minuten later kwam ze naar buiten en ik kreeg meteen een mep vol in mijn gezicht. Ze keek me kwaad aan en vroeg wat was je opdracht? Bij je blijven Meesteres alsof je mijn leiband vast had. Precies, kus mijn voeten nu. Zonder aarzelen begon ik in de volle club Meesteres haar schoenen te kussen. Ik was pas bezig en security kwam op ons aflopen. Een grote zwarte man liep naar Meesteres toe, ze begon te lachen sloeg haar armen om zijn nek en zei. Just teaching my boy a lesson. Hij keek op mij neer en begon te lachen en zei toen. Ik zie dat hij het nodig heeft maar dit schrik de andere mensen of. Meesteres haf het teken dat ik haar kont moest kussen, meteen had ik mijn lippen op haar prachtige volle kont. De man begon nu harder te lachen en zei ook dat kan hier niet. Meesteres haf me het teken om recht te staan. Toen ik stond en om heen keek zag ik dat we ondertussen het entertainment van de avond geworden waren. Ik voelde me rood worden en keek naar beneden. Meesteres pakte mijn hand kuste me en zei kom laten we iets gaan drinken en we verdwenen samen in de mensen massa.

Nu elke keer als we uit gaan hoop ik dat ze me een opdracht heeft. Normaal zijn we een gewoon koppel maar nu ben ik tijdens het uitgaan veel onderdaniger. Let meer op Meesteres haar wensen in de hoop dat ze me een nieuwe kans heeft om de wereld te laten zien dat ik van haar ben dat ze alles voor me is ook als we gewoon uit gaan.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*